1 firmă
Biserica Adormirea Maicii Domnului

Aceasta a fost zidită din inițiativa primului ei slujitor, Pr. Gheorghe Iordan Varban și târnosită la data de 3 Decembrie 1861, în timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza.

20 firme sugerate din proximitate într-o rază de 50 km.
Biserica Mărcuța București

Biserica Mărcuța este unul dintre cele mai vechi lăcașuri de cult din București care au ajuns până în timpul nostru într-o formă apropiată de cea inițială, întrecută în vechime numai de lăcașul Curții Vechi.

Parohia Sfântul Ioan Botezătorul București

Biserica Parohiei Sfântul Ioan Botezătorul se află pe latura nordică a Șoselei Pantelimon, în apropiere de intersecția acesteia cu Șoseaua Fundeni.

Biserica Sfinții Voievozi Gherghiceanu București

Parohia şi biserica este cunoscută după numele lui Gherghiceanu, un fost propietar de pământ care a parcelat terenul şi l-a vândut oamenilor ce au avut nevoie spre a-şi construi case.

Biserica Adormirea Maicii Domnului București

Biserica Adormirea Maicii Domnului - Titan este amplasată în sectorul 3 al orașului București, pe B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 21 A. Data sfințirii locului în vederea construcției sfântului locaș a fost 23 martie 2004.

Parohia Sfântul Antonie cel Mare București

Biserica Sf. Antonie cel Mare are 3 hramuri: hramul Sfântului Ierarh Nicolae, al Sfântului Antonie cel Mare și al Sfântul Antonie de la Iezerul Vâlcii.

Biserica Acoperământul Maicii Domnului București

Biserica Acoperământul Maicii Domnului este o clădire nouă, bine plasată între blocuri și lângă Policlinica Titan, oferind posibilitatea multor persoane să petreacă un timp stând de vorbă cu Cel care ne poate ajuta întotdeauna.

Parohia Pogorârea Sfântului Duh București

Biserica Maramureșeană din parcul Titan are două hramuri: Pogorârea Sf. Duh și Nașterea Maicii Domnului.

Biserica Sfântul Gheorghe București

Biserica Sfântul Gheorghe "Capra" aflată pe strada Fântânică, lângă șoseaua Pantelimon, în sectorul 2, este închinată Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, prăznuit în ziua de 23 aprilie, și Sfântului Mare Mucenic Pantelimon, prăznuit în ziua de 27 iulie.

Biserica Sfântul Ilie București

Parohia "Înălţarea Sfintei Cruci" se află situată în cartierul bucureştean "Titan - Balta Alba", biserica avand hramurile Sf. Ilie si Sf. Martiri Brancoveni.

Biserica Sfântul Ioan Iacob Hozevitul București

Biserica Sfântul Ioan Iacob de la Neamț, numit și Hozevitul, după locul în care s-a nevoit în ultimii săi ani de viață, este o biserică ortodoxă din Titan.

Parohia Sfântul Alexandru București

Biserica parohiei Sf. Alexandru – Colentina, este situată pe str. Gherase nr. 127, colț cu str. Sighet nr. 2, aflându-se pe latura de nord a străzii Doamna Ghica, la confluența acesteia cu vechiul traseu al șoselei Gherase.

Parohia Sfinţii Români București

Parohia „Sfinţii Români” a fost înfiinţată în data de 5 noiembrie 2003, cu binecuvântarea lui Dumnezeu şi din încredinţarea Prea Fericitului Părinte Patriarh Teoctist.

Biserica Sfântul Anton de Padova București

Biserica Sf. Anton de Padova este un lăcaș de cult romano-catolic situat în cartierul Colentina din București, pe str. Magnoliei, nr. 113-115, și servește drept parohie a Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București.

Biserica Sfânta Vineri București

Biserica ortodoxă "Sfânta Vineri" – Colentina este situată în sectorul 2, la intersecția străzilor Gherghiței și Emancipării. Aceasta a fost construită în anul 1947.

Biserica Sfânta Cruce București

Biserica romano-catolică „Sfânta Cruce” este o biserică relativ nouă în peisajul Bucureştiului, aflată în sectorul 3, pe şoseaua Mihai Bravu nr. 25.

Biserica Sf. Fecioara Maria București

Biserica din Cioplea a fost construită în anul 1813. Hram: Sfânta Fecioara Maria Regina.

Biserica Izvorul Nou București

Biserica „Izvorul Nou” este situată în partea de răsărit a Capitalei, pe șoseaua Mihai Bravu nr. 311.

Biserica Teiul Doamnei Ghica București

În biserică se păstrează spre închinare, într-o raclă din argint, moaştele sfinţilor mucenici Epictet şi Astion dăruite parohiei de Preasfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, la data de 8 septembrie 2005, cu prilejul târnosirii Capelei.

Biserica Sfântul Dumitru București

Biserica Sfântul Dumitru, din București nu departe de piața Bucur Obor, este o biserică ortodoxă închinată Sf. M. Mc. Dimitrie, Izvorâtorul de Mir.

Biserica Iancu Vechi București

Numele zonei şi al bisericii provine de la Iancu căpitan de cazaci, menţionat în aceste părţi ale oraşului în anul 1752.

Articole recomandate
Priveghi - semnificație, obiceiuri și superstiții

Află ce semnifică priveghiul celui adormit, care sunt obiceiurile, unde se desfășoară și care este conduita potrivită pentru acest eveniment.

Rugăciune puternică în ziua de Crăciun. Acatistul Nașterii Domnului

citește acatistul nașterii Domnului nostru Iiisus Hristos și o rugăciune puternică pentru ziua de Crăciun

Boboteaza - Tradiții, obiceiuri și superstiții

află istoricul și semnificația acestei sărbători, obiceiuri, tradiții și superstiții în ajun și de ziua de Bobotează