Mânere Cavou Inele Cavou

Cu locația în Craiova producem și punem spre vânzare, cu predare personală sau prin curierat diferite modele de mânere inox cavou.

S.M. Prodesk Exim

Producător candele, cățui, obiecte de cult, obiecte religioase, obiecte bisericești

Magazin MMB

Magazin MMB este magazinul virtual de obiecte bisericești și carte al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.

Bizanticons Art

Bizanticons Art este formată dintr-o echipă specializată în promovarea unei game variate de articole religioase, produse specifice și servicii în domeniul artei religioase de calitate.

Light Candel Art

Light Candel Art a luat fiinţă încă de la început ca o companie importatoare de lumânări şi candele din parafină, ajungând în prezent unul din liderii acestui domeniu.

Respete și Lenjerii Sicriu

Firmă producătoare de respete, vă punem la dispoziție o gamă largă de modele de calitate superioară, articole funerare: crucifixe, mânere sicriu, urne funerare

Evlaveia

Magazin ortodox vă oferă o gamă variată de icoane, argintate, aurite, pictate, litografiate, livrare în toată țara, comenzi online.

Sorana Obiecte Bisericești

Suntem o firmă specializată în producerea și comercializarea tuturor obiectelor de tip cult, având o gamă variată de articole religioase de cea mai bună calitate.

Zarco Obiecte de Cult

Obiectele noastre sunt produse în Grecia în fabrici cu tradiții de zeci de ani. Respectă cerințele clienților fiind realizate din materiale de o calitate foarte bună.

Ventani

Prin intermediul magazinului nostru online ventani.ro avem deosebita plăcere să vă oferim o gamă variată de obiecte bisericești.

Mad Fors Trade

Activitatea principală este producția de candele și lumânări decorative, care sunt furnizate clienților printr-o rețea de distribuție dezvoltată.

Bidrom

Producem candele din sticlă și plastic. Oferta noastră include o gamă largă de candele de diferite dimensiuni și modele.

Candelaria

Candelaria - lumea candelelor - Companie ce se ocupă cu importul și distribuția articolelor de uz casnic

Aloisiana

Produsele a 3 categorii noi vă stau la dispoziție: obiecte bisericești, obiecte și vase liturgice, vestimentație clericală.

Productiv

Vă punem la dispoziție o gamă largă de articole funerare - fie de producție proprie, fie autohtonă sau de import.

Sacrum

Sacrum - Articole religioase are un scop simplu și clar: oferirea celor mai bune servicii.

Teresianum

Preoţii, persoanele consacrate şi laicii au posibilitatea să cumpere articole religioase provenind din Polonia, Italia, Germania, Slovacia și Portugalia.

Greek Art

Greek Art este primul magazin cu obiecte de cult bisericesc, deschis în România.

Mărgăritar Uspenia

Magazin online cu articole religioase

Gefusto

Magazinul online www.gefusto.ro este perceput de utilizatorii care cumpără produse și servicii ca fiind un loc virtual care este susținut de profesioniști adevărați din sectorul funerar.

Figaro Company

Producem lumânări și candele de peste 23 ani – aplicăm și îmbunătățim în mod continuu experiența acumulată în acest domeniu, concomitent cu utilizarea celor mai noi tehnologii.

Athos Art

Athos Bizantinum Art este o societate comercială specializată în comercializarea unei game variate de articole religioase, icoane din argint și consumabile bisericești.

Casa Expert

Suntem aici să vă ajutăm să întâmpinați momentele dificile și grele valorizând o etapă de trecere mai ușoarp peste aceasta prin produse specifice conexe și esențiale.

Lumimpex

Suntem o echipă dedicată producției de lumânări de cult și lumânări tip pastilă din materie primă de înaltă calitate.

Cristiana Art Exim Măldăeni, Teleorman

Magazinul nostru comercializează o gamă variată de obiecte religioase și obiecte de cult bisericești, produse specifice pentru parohiile Ortodoxe și Greco-Catolice

Articole recomandate
20 de citate emoţionante despre moarte care te învaţă să preţuieşti viaţa

vezi o selecție de citate emoționante despre moarte care te vor face să apreciezi mai mult viața

Fotoceramica funerară - o amintire dragă, durabilă și rezistentă

vezi detalii despre poza ceramică, o imagine ce redă un fragment din viaţa celor dragi

10 avantaje pentru a colabora cu o firmă de pompe funebre

vezi avantajele colaborării cu o agenție de pompe funebre pentru organizarea unei înmormântări

Obține cel mai bun preț pentru produsele și accesoriile funerare de care ai nevoie

Aici găsești firme și producători articole funerare care îți pot oferi en gros diferite accesorii și produse funerare precum: candele, lumanari, role, panglici, respete sau accesorii sicrie, urne funerare, obiecte bisericești sau veselă pentru parastas.