470 firme
Funeral Taxi Cluj

Chiar dacă nu vă putem alina durerea, vă putem susține cu servicii funerare complete, repatrieri decedați, transport funerar intern și internațional

Casa Funerară Maestro Bacău

Servicii funerare Bacău de cea mai bună calitate, suntem disponibili 24/24 și vă putem informa detaliat în legătură cu toți pașii pe care trebuie să îi urmați în cazul unei înmormântări

Funerar Eternas Marinela

Servicii funerare complete ! Servicii Funerare Mitocu-Dragomirnei

Poarta Edenului

Servicii funerare complete în Sighișoara

Caritabil Servicii Funerare Sibiu

Pentru a veni în ajutorul celor îndureraţi, societatea de pompe funebre Caritabil vă este alături, oferindu-vă ajutorul necesar în astfel de momente neprevăzute

Casa Funerară Memoria L București

Asigurăm servicii funerare complete de o înaltă clasă, prestate cu discreție și bun simț de către echipa noastră de profesioniști, mereu atenți la nevoile și cerințele dvs.

Servicii Funerare Dozsa

Ne ocupăm de tot ce înseamnă organizarea ceremoniei funerare, de la A la Z.

Funerare 24 București

Ne angajăm să celebrăm cum se cuvine viața persoanei dragi pierdute, printr-o ceremonie de rămas bun caracterizată de demnitate și respect

Funerare Cobadin

Servicii funerare Cobadin non-stop

Vili Funerar Târgu Mureș

Ne străduim să fim acel membru al familiei de care orice persoană care trece prin momentul greu al pierderii cuiva drag are nevoie

Doini&Mar-Seb

În momentele grele din viața dumneavoastră, noi vă suntem alături, iar firma noastră vă stă la dispoziție non-stop cu servicii funerare complete, prețuri mici, transport gratuit!

Drumul Îngerilor Craiova | Melinești, Dolj

Vă oferim cu înţelegere şi respect, servicii funerare complete pentru ca în acea perioadă plină de durere să vă lipsiţi de problemele practice şi de birocraţie care din păcate apar

Funerare Memorial

Nu vă putem oferi alinare, dar vă oferim consiliere profesională și sprijin moral pentru a aduce un ultim omagiu celui decedat.

ProFian Bucureşti

Servicii funerare complete non-stop! Echipa noastră oferă seriozitate, devotament, implicare și profesionalism! Pentru noi, calitatea face diferența!

Casa Eden

Vă stăm la dispoziție 24 de ore din 24 pentru a vă ghida în procesul de onorare a vieții celor ce s-au ridicat la cer.

Alfa & Omega Aleșd, Bihor

În clipe de tristețe și dureri profunde oferim servicii funerare de calitate. Cu bun simț și discreție suntem atenți la nevoile și cerințele dumneavoastră.

Uka Pompe Funebre

Uka Pompe Funebre pune la dispoziția Dvs., 24h/24, 7 zile pe săptămână, o echipă specializată pentru a satisface nevoile clienților noștri într-o manieră profesională.

Memoris

Suntem o firmă de servicii funerare care vedem în spatele unei mari dureri un om. Dorim să îl comemorăm prin tot ceea ce facem pentru familia îndurerată.

Funerara Familiei

Suntem o firmă serioasă de pompe funebre și dorim să venim în sprijinul oamenilor la necaz (decese).

Royal Funeral

Prin intermediul serviciilor Royal Funeral Services, organizarea unei înmormântări nu va mai fi la fel de complicată.

La Țeți Servicii Funerare Osica de Sus, Olt

Pierderea unei persoane dragi este întotdeauna prilej de tristețe, noi nu vă putem alina această durere, însă vă putem oferi ajutorul și sprijinul de care aveți nevoie!

Funerare Cătălin

Servicii Funerare Chilici Cătălin vă poate oferi consiliere și sprijin moral pentru a aduce un ultim omagiu persoanei trecute în neființă.

Ecumenic Funerar

Alături de tine, în momentele dificile. Echipa noastră te ajută să înduri mai ușor aceste clipe.

Accesorii și Servicii Funerare Brașov

Pompe funebre Brașov vă pune la dispoziție servicii funerare complete în Brașov, pachete funerare, transport funerar în țară și în străinătate (repatrieri).

Servicii Funerare Seini Seini, Maramureș

Serviciile noastre sunt menite să vă ajute să treceți cu ușurință peste partea organizatorică cu privire la serviciile funerare, astfel încât atenția și timpul dvs. să fie acordate celor dragi

Articole recomandate
Cum să alegi sicriul potrivit?

sfaturi despre cum să alegi sicriul potrivit pentru înmormântare

10 avantaje pentru a colabora cu o firmă de pompe funebre

vezi avantajele colaborării cu o agenție de pompe funebre pentru organizarea unei înmormântări

Proceduri legale în cazul decesului la domiciliu

vezi detalii legate de constatare și proceduri legale în cazul decesului acasă

Firme pompe funebre de incredere ce ofera servicii la cel mai bun pret!

Condoleante este alaturi de tine si iti prezinta lista de firme pompe funebre ce ofera servicii de calitate la cel mai bun pret, pentru ca tu sa poti aduce linistit un ultim omagiu celui drag tie. Uita de grijile ce tin de birocratie sau de organizarea unui astfel de eveniment nefast, aici gasesti agentii funerare specializate si cu experienta care te pot ajuta in orice privinta. 

Daca ai o urgenta, poti apela cu incredere la serviciile de pompe funebre non stop indiferent de ora si vei beneficia de consultanta si servicii pompe funebre complete:

Deasemenea, iti pot pune la dispozitie o serie de articole funerare precum sicrie, coroane funerare, cruce de lemn pentru procesiune, batiste, prosoape, candela, lumanari pentru sicriu, etc.

Te invitam sa filtrezi lista firmelor si sa selectezi judetul, localitatea sau chiar sectorul in care locuiesti pentru a beneficia de servicii pompe funebre profesionale si rapide!