Conditii Generale pentru utilizarea site-ului Condoleante.ro

1. ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

2. DESCRIEREA SERVICIILOR

Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

3. INTRODUCERE
Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului Condoleante.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

4. DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
S.C. AGENTIA CONDOLEANTE.RO SRL nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software .

AGENTIA CONDOLEANTE.RO SRL detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea AGENTIA CONDOLEANTE.RO SRL, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului AGENTIA CONDOLEANTE.RO SRL este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de AGENTIA CONDOLEANTE.RO SRL. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea AGENTIA CONDOLEANTE.RO SRL.

Accesul si utilizarea paginii Condoleante.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe Condoleante.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii Condoleante.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul Condoleante.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor Condoleante.ro.

5. NEANGAJAREA RASPUNDERII
Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor AGENTIA CONDOLEANTE.RO SRL. AGENTIA CONDOLEANTE.RO SRL nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, AGENTIA CONDOLEANTE.RO SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.


Condoleante.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

6. UTILIZAREA SITE-ULUI
6.1. Cont utilizator
6.1.1. Crearea de cont
Crearea unui cont presupune completarea unui formular cu adresa email, parola contului si numele de utilizator SAU autentificarea printr-un cont de Facebook. Pentru a fi functionale, toate conturile de pe site-ul www.condoleante.ro vor trebui validate.Prin crearea contului pe site-ul www.condoleante.ro, utilizatorul accepta in totalitate si neconditionat Termenii si Conditiile.

6.1.2. Functionalitatile contului
Functia “Comenteaza” ofera utilizatorului posibilitatea de a introduce gratuit un numar nedefinit de comentarii la oricare dintre articolele publicate pe www.condoleante.ro Toate comentariile ce vor fi introduse trebuie sa aiba o formulare corect gramaticala si sa fie decente din perspectiva continutului.
Functia “Dezactiveaza cont” ofera utilizatorului de a dezactiva contul si de a anonimiza toate informatiile referitoare la cont in termen de 14 zile. In acest caz contul nu va putea fi reactivat si istoricul de mesaje si plati se va sterge complet.
Functia "Modifica mesaj" ofera utilizatorului posibilitatea, fara a fi taxat, de a modifica orice camp al mesajului din cadrul contului
Functia "Dezactiveaza mesaj" sisteaza aparitia unui mesaj de pe site fara a se oferi niciun fel de compensatii.

6.2. Mesaje
Pe www.condoleante.ro se pot publica doua tipuri de mesaje: mesaj de comemorare (in memoria unei persoane decedate in trecut) si mesaj de condoleante (ca expresie a regretului pentru decesul foarte recent al unei persoane).
Mesajele publicate nu au o valabilitate in timp, acestea urmand a fi afisate in cadrul condoleante.ro pe un termen nelimitat.
Toate mesajele publicate trebuie sa aiba un caracter decent.

6.2.1. Reguli redactare mesaj
Nume persoana: A se completa cu numele persoanei comemorate/decedate, se poate completa inclusiv cu porecla sau aliasul. Camp obligatoriu cu minim 3 caractere si maxim 50 caractere.
Data nastere: A se selecta data nasterii persoanei comemorate/decedate. Camp neobligatoriu.
Data deces: A se selecta data decesului persoanei comemorate/decedate. Camp obligatoriu.
Unde a trait: A se mentiona judetul si localitatea (sau tara si locatia daca persoana a trait in afara tarii)  unde persoana comemorata/decedata si-a petrecut cea mai mare parte a vietii (comunitatea din care a facut parte). Camp obligatoriu.
Mesaj: Continutul efectiv al mesajului. Camp obligatoriu cu minim 50 caractere si maxim 5000 caractere.
Din partea cui: A se completa cu autorul mesajului, din partea cui se transmite mesajul de comemorare sau de condoleante.
Imagine: A se introduce o singura fotografie decenta cu persoana comemorata/decedata. Camp neobligatoriu. Dimensiune recomandata - 

6.2.2. Publicarea mesajelor
6.2.2.1. Mesaje gratuite
Mesajele vor fi publicate pe lista de mesaje a www.condoleante.ro in forma standard (eventual de introdus o fotografie pentru preview listare)
Mesajele vor fi publicate pe o perioada nelimitata.
6.2.2.2. Mesaje platite (premium)
Mesajele vor fi publicate pe lista de mesaje a www.condoleante.ro in forma speciala (eventual de introdus o fotografie pentru preview listare)
Mesajele vor fi publicate pe o perioada nelimitata.

6.2.3. Agentia Condoleante.ro SRL isi rezerva dreptul de a publica/posta/tipari/promova orice mesaj adaugat prin acest serviciu, inclusiv fotografia, in cadrul site-urilor sau publicatiilor partenere sau pe diferite pagini de social media proprii sau ale partenerilor, utilizatorul exprimandu-si acordul expres in acest sens in momentul publicarii mesajului.

6.2.3. Interdictii 
- sa nu se introduca in cadrul continutului mesajelor informatii cu caracter discriminatoriu in functie de rasa, etnie, religie, sex, varsta sau opinie;
- sa nu se introduca in cadrul continutului mesajelor informatii referitoare la activitati ilegale;
- sa nu se introduca in cadrul continutului mesajelor injuraturi sau cuvinte obscene;
- sa nu se introduca in cadrul continutului mesajelor materiale (texte, fotografii samd) care ar putea incalca drepturile unor terte -parti ocrotite de lege, incluzand, dar nelimitat la drepturi de proprietate intelectuala, drepturi conferite de marca, drepturi de autor si/sau conexe etc., dreptul la viata privata si dreptul la propria imagine.
- sa nu se introduca in cadrul continutului mesajelor materiale defaimatoare la adresa unor terte parti;
- sa nu se introduca in cadrul continutului mesajelor informatii referitoare la activitati politice, donatii si anunturi umanitare;
- sa nu se introduca in cadrul continutului mesajelor informatii care fac publicitate unor site-uri, publicatii, produse, servicii care sa concureze cu domeniul de activitate al societatii Agentia Condoleante.ro SRL;
Pentru a fi publicate, mesajele trebuie sa indeplineasca toate regulile de redactare stabilite in prezentul regulament. Condoleante.ro isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaj care nu indeplineste aceste reguli, in momentul in care identifica sau este informat cu privire la incalcarea acestora.7. OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

AGENTIA CONDOLEANTE.RO SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

8. LEGATURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de AGENTIA CONDOLEANTE.RO SRL utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

AGENTIA CONDOLEANTE.RO SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site