Despre noi

In Memoriam oferă servicii funerare non stop în Bacău, de la consultanță în vederea obținerii actelor necesare înhumării, până la organizarea ritualului de înmormântare.

Serviciile funerare oferite de In Memoriam în Bacău sunt la un nivel de calitate și seriozitate deosebite. Sunt multe detalii de pus la punct, atunci când vorbim despre o înmormântare. Noi, cei de la In Memoriam, avem grijă ca toate cele necesare acestui eveniment sensibil să vă fie puse la dispoziție, fără eforturi din partea dvs.

Firma de pompe funebre In Memoriam pune la dispoziția dvs. o gamă largă de pachete funerare, potrivite oricărui buget, și servicii funerare complete, non stop. Astfel, dvs. nu trebuie să vă mai faceți griji în privința pregătirii produselor și serviciilor funerare, aceste sarcini căzând în grija noastră!

 • servicii de igienizare
 • servicii de cosmetizare, toaletare și îmbălsămare
 • articole funerare: sicrie, aranjamente florale, accesorii funerare 
 • transport funerar
 • organizarea ritualului de înmormântare
 • fotoceramică funerară

In Memoriam vă oferă în Bacău o gamă largă de sicrie pentru adult sau copil, confecționate din diferite esențe lemnoase (Brad, Stejar, Fag, Tei). Fiecare sicriu în parte este acoperit cu mai multe straturi de vopsele, într-o variată paleta coloristică, cu lacuri ecologice și biodegradabile. Sicriele comercializate de firma In Memoriam au incluse în pret și crucea, confecționată din același lemn cu al sicriului. Opțional, pe aceasta se poate monta o placă cu datele decedatului. Vă putem oferi și sicrie din zinc, pentru transportul decedatului peste graniță.

Vă oferim o gamă variată de cruci, de la cele clasice din lemn de brad, tei, până la elegantele cruci din lemn nobil de stejar, dar și cruci din fier. Crucile se pot accesoriza cu plăcuțe din plexiglas sau aluminiu.

In Memoriam realizează coroane din orice floare, însă cel mai des folosim garoafe, crizanteme, gerbere, crini, trandafiri și orhidee. Coroanele sunt realizate în mod tradițional, folosindu-se burline din stuf, crengi de brad românesc și bețe de suport din lemn. Oferta noastră de produse este foarte diversă, putem livra acasa, la serviciu, ori capelă sau biserică. Aranjamentele florale sunt cele mai putin supuse unor reguli și tradiții, așa încât pot fi personalizate după cum vă doriți.

Transportul mortuar este unul dintre cele mai importante servicii pe care vi le punem la dispoziție. Odată cu modernizarea serviciilor funerare, a apărut necesitatea extinderii serviciilor noastre și dincolo de granițe. De aceea, In Memoriam oferă servicii de transport funerar (transport mortuar) intern și internațional, pentru sicrie și pasageri, conform normelor europene în vigoare și în conformitate cu necesitățile clienților.

Vă oferim serviciul de transport funerar intern și internațional, conform directivelor în vigoare, în mașini echipate corespunzător. Asigurăm transportul persoanei decedate la capelă sau la cimitir, la costuri avantajoase. Toate mașinile sunt dotate cu sistem de climatizare, pentru a asigura o temperatură optimă și a evita expunerea defunctului la temperaturi ridicate.

Transportul funerar se face în cele mai bune condiții, indiferent de distanță. La cerere, putem asigura transportul familiei și a preotului.

 

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. coş biserică
 8. cosmetică mortuară
 9. îmbălsămare
 10. livrare cruce
 11. livrare sicriu
 12. manipulare sicriu
 13. toaletare
 14. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media