Despre noi vezi date de contact

Venim în ajutorul familiilor îndurerate care îi pierd pe cei dragi, cu produse și servicii specifice unui astfel de eveniment tragic și dureros, încercând să alinăm durerea familiei, să oferim ajutor în aceste momente grele de lacrimi și durere, dând dovadă de mult respect și profesionalism.

În aceste momente dificile, vă stăm la dispoziție cu gama noastră completă de servicii funerare, care include printre altele și consilierea și suportul nostru, întocmirea documentelor necesare, pregătirea sicriului, toaletarea și îmbălsămarea persoanei decedate, transportul mortuar sau repatrierea și pregătirea locului de veci.

SICRIE - Vă oferim o gamă foarte diversificată de sicrie din diferite esențe de lemn, cum ar fi stejar, plop, fag, brad, la prețuri foarte accesibile pentru toate buzunarele.

TRANSPORT FUNERAR - Dispunem de un parc auto cu autoturisme funerare specializate în transportul funerar, dar și autovehicule de transportat coroane.

TRANSPORT PERSOANE - Venim în întâmpinarea dumneavoastră și cu acest serviciu pentru a vă putea satisface toate cerințele de la A la Z.

CATERING - Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii de catering complete 

INCINERARE - Agenția noastră funerară se ocupă cu servicii complete pentru incinerare, de la acte la colectarea cenușei, în cele mai bune condiții la prețuri minime.

TOALETARE 

REPATRIERE - Repatriere persoane decedate din Europa în România.

MEDIC LEGIST CONSTATATOR

MEDIC ÎMBĂLSĂMARE

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. constatare deces
 4. consultanţă
 5. depunere la capelă
 6. îmbălsămare
 7. livrare cruce
 8. livrare sicriu
 9. manipulare sicriu
 10. parastas
 11. toaletare
 12. transport funerar

Date de contact