Ciao Darwin - Pompe Funebre Arad

Despre noi vezi date de contact

Suntem Ciao Darwin, o firmă de pompe funebre din Arad, cu o vastă experiență în domeniul serviciilor funerare complete.

Compania noastra de pompe funebre vine în ajutorul persoanelor îndoliate, în clipe de maximă suferință, preluând, atât cât ne este permis, sarcinile aferente ceremoniei de înmormântare. Venim în sprijinul Dumneavoastră cu devotament, un maxim profesionalism și necesara discreție de care toți avem nevoie în clipele tragice din viața noastră.

De ce să alegeți servicii funerare Ciao Darwin?
Asigurarea unor servicii de pompe funebre de calitate are un rol foarte important în desfășurarea unui eveniment funerar și reprezintă respectul față de persoana decedată. Noi vă oferim consultanță gratuită în planificarea evenimentului funerar, astfel încât să puteți beneficia de toate serviciile necesare desfășurării în condiții normale a acestuia.

Cu o vastă experiență în domeniul funerar, personalul agenției noastre funerare este instruit profesional, la cele mai înalte standarde fiind focusat spre o înțelegere mult mai profundă a stărilor și trăirilor pe care o familie le încearcă în momentele dificile. Suntem alături de dumneavoastră 24 de ore din 24.

Oferim clienților o gamă completă de servicii funerare de calitate, produse și articole funerare, precum: coroane cu flori naturale, artificiale, coronițe, candele, respete, mânere, crucifixe, prosoape, batiste, panglică neagră, lumânări.

Organizare ceremonie funerară: venim în sprijinul dumneavoastră cu servicii funerare complete, punându-vă la dispoziție toate cele necesare pentru organizarea ceremoniei de înmormântare.

Obținere acte necesare: asigurăm obținerea actelor necesare înmormântării în Arad sau alte județe.

Transport funerar: Servicii Funerare Ciao Darwin vă pune la dispoziție autoturisme funerare speciale pentru ca transportul și ceremonia înhumării să fie bine organizate. Oferim servicii de transport funerar în Arad, precum și național, la cerere.

Repatrieri: Firma de pompe funebre Ciao Darwin vă pune la dispoziție autospeciale funerare atât pentru ceremonii locale de înmormântare, cât și pentru efectuarea transportului funerar internațional - repatriere decedat.

Capac frigorific: Servicii Funerare Ciao Darwin vă pune la dispoziție servicii funerare complete, inclusiv închirierea capacului frigorific. 

Organizare parastas:  Prin acest serviciu vă punem la dispoziție experiența noastră în serviciul de organizare parastas în Arad sau alte localități, la cerere. Mâncarea este preparată la restaurantul nostru de unde ajunge la locul parastasului. Vă stăm la dispoziție încercând astfel să vă scăpăm de grijile care le presupun cumpărăturile, gătitul și servitul la masă.

Promisiunea noastră este aceea de a fi alături de fiecare familie îndurerată să treacă cu ușurință peste partea organizatorică a funeraliilor pentru ca timpul și atenția să fie acordate celor dragi.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. capelă mortuară
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. depunere la capelă
 11. îmbălsămare
 12. închiriere catafalc
 13. livrare cruce
 14. livrare sicriu
 15. loc de veci
 16. manipulare sicriu
 17. parastas
 18. toaletare
 19. transport funerar

Date de contact