Despre noi vezi date de contact

Un sprijin de nădejde în clipe de grea încercare și durere, înmormântare gratuită cu talonul de pensie, servicii funerare Blaj complete, transport funerar, catering.

Constatare Deces - Certificatul medical constatator de deces (CMCD) se eliberează post-mortem numai după împlinirea a 24 de ore de la deces. Îmbălsămarea se efectuează numai în urma emiterii certificatului constatator de deces.

Toaletare Decedat - Oferim servicii funerare de toaletare a decedatului, servicii ce includ operaţiunile de spălat, igienizat, cosmetizat, bărbierit, îmbrăcat, aşezat în sicriu.

Îmbălsămare - Îmbălsămarea reprezintă aplicarea unei metode artificiale de conservare a decedatului prin injectarea acestuia cu substanţe fluide care împiedică descompunerea.

Inchiriere Catafalc - În trecut se foloseau mese sau mai multe scaune pentru a aşeza sicriul, însă catafalcul este mult mai util şi mai ergonomic decât acestea.

Sală Pregătire Decedaţi - Persoana decedată este preluată de la domiciliu şi transportată la sala de pregătire, unde se efectuează procedurile de îmbălsămare şi toaletare.

Manipulare Decedat / Sicriu - Manipularea se face de o echipă de 2,3 sau chiar 4 oameni, în funcţie de greutatea sicriului şi a decedatului, de distanţa pe care acestea trebuiesc transportate etc.

Transport Funerar - Transportul funerar poate fi efectuat numai de către persoane sau firme autorizate - care deţin o maşina funerară autorizată. Serviciile de transport funerar asigurate de firma noastră sunt disponibile pe tot teritoriul Romaniei, atât în Bucureşti cât şi în toată ţara.

Aranjamente Florale - Exprimaţi-va regretul şi dragostea cu ajutorul florilor! Vă punem la dispoziţie orice fel de aranjamente florale pentru înmormântări, jerbe şi coroane tradiţionale.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte incinerare
 3. acte înhumare
 4. aranjamente florale
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. cosmetică mortuară
 8. depunere la capelă
 9. îmbălsămare
 10. închiriere catafalc
 11. livrare cruce
 12. livrare sicriu
 13. loc de veci
 14. manipulare sicriu
 15. parastas
 16. toaletare
 17. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media