Despre noi

Suntem o companie de Servicii Funerare complete cu program NON STOP. Avem o experiență de peste 18 ani în domeniul funerar și oferim clienților noștri o gamă largă de articole funerare (sicrie și accesorii), dar și diverse servicii complementare (închiriere capac frigorific, catering, patiserie, medic constatator, transport funerar, săpat gropi, ș.a.). 

Experiența dobândită de-a lungul activității noastre pe piața funerară din România, ne-a ajutat să ne perfecționăm atât serviciile, cât și personalul companiei noastre de Servicii Funerare Oradea

Am crescut ca și companie datorită faptului că am înțeles, în primul rând, că domeniul funerar este un mediu foarte sensibil din punct de vedere emoțional pentru fiecare dintre noi. De aceea, am învățat să avem răbdare, am învățat să comunicăm și, nu în ultimul rând, să empatizăm cu fiecare caz în parte.

Nu este ușor să lucrezi în domeniul Servicii Funerare, însă tocmai acesta este motivul pentru care noi, colectivul IN MEMORIAM, punem mereu pe primul loc interesul și satisfacția clientului nostru.

Suntem conștienti de momentele grele din viața fiecăruia dintre noi, atunci când pierdem o persoană dragă, de aceea, firma vă vine în ajutor cu un personal special instruit pentru domeniul funerar. Vă stăm la dispoziție NON-STOP, cu informații și cu cele mai bune servicii funerare, atât în materie de preț, cât și în materie de calitate.

Rolul nostru este să vă fim aproape și să vă sprijinim în aceste momente prin care dumneavoastră și familia dumneavoastră treceți. Serviciile noastre sunt menite să vă ajute să treceți cu ușurință peste partea organizatorică cu privire la serviciile funerare, astfel încât atenția și timpul dumneavoastră să fie acordate celor dragi.

Servicii funerare oferite:

 • sicrie și accesorii
 • toaletare și cosmetică
 • cortegiu funerar
 • transport funerar
 • aranjamente florale
 • săpare groapă
 • capac frigorific
 • catering
 • patiserie

Când vine vorba de SICRIE, vrem să ne asigurăm de o gamă largă ce cuprinde modele simple, de lux sau în stil occidental. Materialul lemnos variază în funcție de producător și model, de la brad, fag, stejar, pânp la cireș, plop, tei, și chiar lemn de Panonia.

Atunci când spunem ACCESORII FUNERARE ne referim de fapt la acele mici articole funerare care sunt specifice pentru domeniul funerar, și anume: crucifixe, lumânări, candele, cruci.

TRANSPORTUL FUNERAR pe care îl oferim este valabil atât pe teritoriul României, cât și extern. Societatea noastră are în dotare mașini funerare autorizate de către Organele competente, aspect ce este de maximă importanță.

COROANELE și ARANJAMENTELE FLORALE pe care le punem la dispoziția clienților noștri sunt realizate din flori 100% naturale și diferă în funcție de preferințele clienților și în funcție de florile de sezon. Se pot alege flori precum garoafe, crini regali, trandafiri, cale.

Cel mai important lucru pe care noi l-am învățat de-a lungul anilor este să fim aproape trup și suflet de clienții noștri, deoarece decesul persoanei dragi este un eveniment care marchează emoțional fiecare persoană în parte. Ne-am propus, dar am și reușit să fim o mângâiere în clipele grele!

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. coş biserică
 8. cosmetică mortuară
 9. îmbălsămare
 10. livrare cruce
 11. livrare sicriu
 12. manipulare sicriu
 13. parastas
 14. toaletare
 15. transport funerar

Localizare pe hartă

Date de contact

Site / Social Media