Despre noi vezi date de contact

Cu o experiență de peste 18 ani în domeniul funerar, compania In Memoriam Oradea oferă clienților săi o gamă variată de produse și servicii funerare, punând tot timpul pe primul loc interesul și satisfacția clientului.

Vă venim în ajutor cu un personal profesionist, calificat, care vă stă aproape în aceste momente dificile prin care dumneavoastră și familia treceți.
Suntem la dispoziția dumneavoastră non-stop, cu informații și cu cele mai bune Servicii Funerare Oradea, atât în materie de preț, cât și de calitate.

Rolul nostru este să vă fim aproape și să vă sprijinim în aceste momente prin care treceți. Serviciile noastre sunt menite să vă ajute să depășiți cu ușurință partea organizatorică cu privire la serviciile funerare, astfel încât atenția și timpul dumneavoastră să fie acordate celor dragi.

Moartea unei persoane dragi poate fi copleșitoare, iar scopul nostru este a vă fi alături în această perioadă delicată. Suntem pregătiți să ajutăm familiile din toate categoriile sociale să creeze o ceremonie unică care să reflecte o viață bine trăită.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. coş biserică
 8. cosmetică mortuară
 9. îmbălsămare
 10. livrare cruce
 11. livrare sicriu
 12. manipulare sicriu
 13. parastas
 14. toaletare
 15. transport funerar

Localizare pe hartă

Date de contact

Site / Social Media