Momentul în care primești vestea morții unei persoane apropiate este cea mai grea etapă a vieții tale pe care din păcate, mai devreme sau mai târziu, tot o vei întâlni. Te poți confrunta cu această situație fie în mod direct, când ești implicat în tot procesul de organizare a înmormântării, fie indirect, când doar vrei să fii alături de familia celui decedat pentru a-ți exprima regretul.

Florile au un rol foarte important la o ceremonie funerară deoarece reprezintă modalitatea cea mai elegantă și respectuoasă de a transmite dragostea, afecțiunea, regretul și emoția față de cel decedat sau față de familia acestuia.

comanda online coroane aranjamente funerare

Vrei să îți prezinți omagiul față de decedat prin intermediul unei coroane funerare elegante. Ai posibilitatea de a livra personal coroana sau te afli în neplăcuta situație de a nu fi în localitatea în care are loc ceremonia de înmormântare? Indiferent de răspunsul la această întrebare, varianta de a apela la o florărie online este extrem de benefică deoarece îți oferă avantaje foarte importante pentru un asemenea moment.

 

1. Comoditatea clientului

Posibilitatea de a sta în fața calculatorului, de a alege o coroană funerară deosebită dintr-o gamă variată oferită de florăriile online și de a plasa comanda doar din câteva click-uri este clar o opțiune foarte confortabilă și extrem de apreciată de majoritatea. Cu atât mai mult cu cât nu ești prezent în locația unde nefericitul eveniment s-a petrecut și nu ai cum să participi la înmormântare. Avantajul de a comanda online, fie că ești acasă sau la birou, indiferent de zi sau noapte, este clar un beneficiu pentru toți cei aflați în această situație. 

 

2. Timp rapid de efectuare, prelucrare și livrare a comenzii online

Timpul în astfel de situații este foarte egoist și trece extrem de repede astfel încât, dacă ai posibilitatea, vrei să îl petreci cât mai mult cu familia și cu prietenii apropiați. De aceea, este bine să optezi pentru o comandă online a unei coroane funerare, deoarece totul va dura între 5 și 10 minute, evident și în funcție de pretențiile fiecăruia. Ideea este că scutești drumul pe care trebuie să îl faci până la florărie să dai comanda și ulterior să o ridici. Florăriile online îți pun la dispoziție și serviciul de livrare astfel încât poți primi coroana acasă în câteva ore de la plasarea comenzii sau chiar la capelă / cimitir, dacă așa ai solicitat.

 

3. Varietate mare de coroane funerare

Odată cu dezvoltare mediului online, florăriile au cunoscut o mare evoluție și anume trecerea la florăriile online. Multe florării au investit puternic, și-au creat site-uri foarte atrăgătoare și au realizat fotografii profesioniste pentru a crea galerii de poze impresionante și pentru a etala măiestria artiștilor floriști. Astfel, poți accesa site-urile florăriilor online și poți vedea și analiza o gamă extrem de variată de coroane de dimensiuni și forme diferite, în combinații de flori care mai de care mai frumoase și mai elegante.

 

4. Calitatea și prospețimea florilor

Ceea ce este foarte important de știut în cazul comenzilor online de la florării este aspectul legat de sistemul de organizare și aprovizionare al acestora. Aprovizionările cu flori se fac aproape zilnic, în funcție de comenzile primite, astfel încât vei beneficia de flori proaspete și frumoase în permanență. Majoritatea coroanelor și aranjamentelor florale funerare sunt executate pe loc, în momentul comenzii, așa că nu se pune problema calității.

 

5. Consiliere gratuită în alegerea coroanei dorite

Momentul în care ai luat decizia plasării unei comenzi online pentru o coroană funerară este clar unul vulnerabil, în care ești afectat de vestea morții celui apropiat ție și, cu siguranță, nu ai puterea de concentrare necesară. Florăriile online oferă sprijin clienților prin consiliere gratuită, suport telefonic sau prin e-mail, astfel încât să reușiți împreună să alegeți cea mai potrivită coroană.

 

6. Posibilitatea de personalizare a coroanei

Site-urile florăriilor online pun la dispoziția clienților poze profesioniste cu o gamă variată de coroane, jerbe sau aranjamente funerare și, totodată, oferă posibilitatea și de a crea o comandă personalizată. Astfel, conform specificațiilor clientului, florăria poate crea o coroană funerară după o fotografie trimisă de către client sau direct după descrierea acestuia. Se pot folosi atât flori din cele de care dispune florăria, cât și flori aduse la comandă (ca de exemplu, flori deosebite precum anthurium, cale, iris, etc). Cromatica folosită pentru coroana funerară poate fi de asemenea realizată după indicațiile clientului, evident și în funcție de stocul și posibilitățile florăriei alese. În acest fel, poți aduce un omagiu frumos celui trecut în neființă prin crearea unei coroane realizate din florile preferate, culoarea preferată etc.

 

7. Cantitate și calitate la un cost mai redus față de o florărie tradițională

Un alt beneficiu oferit de florăriile online este acela că poți comanda o coroană funerară în funcție de bugetul tău. Dacă ai un buget redus, te poți consulta cu personalul florăriei respective, poți transmite ce anume ai nevoie și acesta îți poate prezenta variantele de coroane pe care ți le poate oferi conform bugetului. În același timp, în anumite cazuri, o florărie online poate oferi prețuri mai bune decât o florărie tradițională mai ales dacă nu dispune și de un magazin efectiv (astfel, are costuri mai reduse).

 

8. Transportul coroanei în condiții de maximă siguranță

Florăriile online oferă clienților lor serviciul de livrare iar transportul florilor se realizează în condiții de maximă siguranță. Fie că dispun de flota proprie de mașini speciale pentru livrare, fie că apelează la un serviciu de curierat specializat, comenzile online ajung în perfectă stare la destinație. Florile își păstrează prospețimea, fiind transportate la temperatura recomandată constantă pe toată perioada transportului.

 

9. Livrare gratuită oriunde solicită clientul

O mare parte din florăriile online oferă serviciul de livrare gratuită, în special pentru acele comenzi care trebuie livrate în zona de unde își are sediul / punctul de lucru florăria respectivă. Alte florării sunt foarte bine dezvoltate încât au mai multe puncte de lucru în diferite orașe, ceea ce le permite să ofere acest serviciu gratuit.

 

10. Flexibilitatea metodelor de plată

Plata online cu cardul din fața calculatorului sau direct de pe telefonul mobil este un aspect deloc de neglijat! De asemenea, posibilitatea de a plăti în momentul livrării comenzii este iarăși un avantaj. Florăriile online pun la dispoziția clienților lor diferite modalități de plată pentru a face acest serviciu accesibil oricui.

 

În concluzie, decizia de a apela la o florărie online pentru o coroană funerară sau pentru un aranjament floral funerar este pe cât de inspirată, pe atât de eficientă. Florăriile online au un sistem de lucru și o organizare superioară florăriilor tradiționale, oferind totodată clienților confortul de a putea efectua o comandă de oriunde ar fi (chiar și din străinătate). Timpul pe care îl scutești, calitatea și varietatea de flori pe care le întâlnești precum și o livrare la timp și corespunzătoare sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont.

Comentarii
Articole recomandate