Funerare Ingeri Pierduti

Despre noi

Oferim pachete funerare complete adaptate nevoilor și situațiilor dumneavoastră pentru a vă ușura momentele delicate!

Printre serviciile puse la dispoziție de “ÎNGERI PIERDUȚI SRL” se numără: constatarea decesului, întocmirea actelor de deces, toaletarea și cosmetizarea decedatului.

Comercializăm o gamă largă de sicrie din diferite esențe. Oferta cuprinde atât sicrie la prețuri rezonabile cât și sicrie de lux, medii, sociale si modele atipice. 

Lemnul din care sicriele sunt confecționate este de cea mai bună calitate, oferind rezistentă în timp și un aspect deosebit.

Dorim să fim alături de dumneavoastră în momentele cele mai grele ale vieții. Din respect față de dumneavoastră și familie oferim produse și servicii de calitate superioară.

Dispunem de foarte multe modele de jerbe și coroane naturale, însă avem și un nou tip de aranjamente din trandafiri de săpun și criogenați!

Pentru că ne dorim să oferim servicii funerare complete, care să includă toate elementele necesare situațiilor neprevăzute, am pregătit pentru dumneavoastră o gamă foarte diversificată de variante, astfel încât să putem satisface toate gusturile și posibilitățile materiale. Organizarea unei înmormântări după pierderea unei persoane dragi, poate fi o sarcină dificilă și stresantă. Noi vă oferim toate cele necesare pentru a vă scăpa de aceste griji și să puteți trece mai ușor peste pierderea suferită.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. constatare deces
 5. consultanţă
 6. coş biserică
 7. cosmetică mortuară
 8. depunere la capelă
 9. îmbălsămare
 10. livrare cruce
 11. livrare sicriu
 12. manipulare sicriu
 13. toaletare
 14. transport funerar

Date de contact