Casa Funerară Rarox

Despre noi vezi date de contact

Rarox dispune de o gamă variată de servicii funerare, începând de la pachete funerare diverse și până la sicrie, coroane și jerbe, transport, dar și alte accesorii necesare. Ne-am asigurat că dispunem de soluții pentru fiecare buget, în acest sens existând pachete la costuri diverse în portofoliul nostru, dar care acoperă de fiecare dată nevoile de bază în cazul unui astfel de eveniment nefericit.

Pentru că moartea ne ia mereu prin surprindere și rareori poate fi anticipată, vă punem la dispoziție servicii funerare non stop, astfel că indiferent de oră din noapte sau din zi în care se produce decesul, ne puteți contacta pentru a alege împreună serviciile care se potrivesc în funcție de situație și de posibilități.

În funcție de localitate, beneficiați de servicii profesionale de transport funerar. Dispunem și de soluții privind repatrierea atât în ceea ce privește organizarea transportului, cât și transportul în sine.

Echipa Rarox vă stă la dispoziție cu consultanță gratuită privind alegerea unui sicriu corespunzător, dar și a accesoriilor funerare diverse, a florilor. Portofoliul nostru cuprinde servicii și pompe funebre București atât pentru înmormântări, cât și pentru organizarea de parastase, praznice etc. Ne asigurmă că totul decurge conform cu planul de înmormântare și intervenim ori de câte ori apare ceva neprevăzut cu soluții profesionale, pentru a nu decala programul.

Oferim servicii și pentru partea de documentație pe care o impune procesul funerar în diversele lui etape. Vă ajutăm în ceea ce privește eliberarea certificatelor și a actelor pe care le impune legea și fără de care funerariile nu pot continua. Ne pliem atât pe rigorile acestora, cât și pe preferințele clienților noștri privind desfășurarea evenimentului funerar, onorând cu seriozitate și profesionalism toate cererile.

Vă stăm la dispoziție nu doar cu servicii funerare București complete, pe toate cele 6 sectoare, dar și în localitățile din jur, dar și cu servicii de consultanță, cu recomandări și sugestii pentru ca totul să decurgă natural și în raport cu dogmele cultului din care faceți parte. Experiența pe care o avem este un avantaj de care beneficiați pentru că, atunci când sunteți necunoscători, vă putem pune la curent cu tradițiile ce se practică în funcție de zonă.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte incinerare
 3. acte înhumare
 4. aranjamente florale
 5. capac frigorific
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. depunere la capelă
 11. îmbălsămare
 12. închiriere catafalc
 13. incinerare
 14. livrare cruce
 15. livrare sicriu
 16. manipulare sicriu
 17. parastas
 18. toaletare
 19. transport funerar