Casa Funerară Daniflor

Despre noi vezi date de contact

Ceremonia de înmormântare este un moment solemn, cu încărcătură emoțională uriașă, menit să exprime dragostea și durerea despărțirii de cineva drag. De aceea, această ceremonie trebuie să fie fără cusur, organizată exemplar. Noi, cei de la Daniflor, nu putem să vă alinăm durerea, dar vă putem oferi un strop de liniște ocupându-ne de organizarea serviciului funerar.

Casa Daniflor reprezintă un reper în domeniu datorită experienței, profesionalismului și seriozității cu care se ocupă de fiecare client în parte. Angajamentul nostru față de dumneavoastră este să vă susținem în momentele dificile când pierdeți pe cineva drag, preluând sarcina de a organiza o înmormântare conform datinilor și credinței, care să reprezinte un ultim omagiu adus persoanei care nu mai este printre noi. 

Serviciile noastre sunt adaptate exigențelor și posibilităților fiecărui client. Dispunem de toate amenajările și dotările pentru a desfășura servicii funerare la cel mai înalt standard. Acoperim orice situație și nevoie, făcând față la neprevăzut cu promptitudine și flexibilitate. Indiferent de amploarea evenimentului, oricare client al nostru este tratat cu respect, cu discreție și cu atenția cuvenită.

Casa funerară Daniflor oferă toată gama de servicii funerare, acoperind aria Capitalei și a județului Ilfov, prin cele două puncte de lucru din Bragadiru și din cartierul Vitan.

La cele două sedii dispunem de spații special amenajate: sală de primire client, sală de pregătire a persoanei defuncte, cameră frigorifică, sală cu produse și accesorii aferente înhumării.

Firma noastră asigură transportul funerar din orice punct din țară, cu vehicule speciale, precum și repatrierea persoanelor decedate.

Daniflor dispune de personal foarte bine instruit, care știe să gestioneze situații delicate și să presteze servicii la cel mai înalt standard, având, în același timp, grijă să păstreze discreția și să respecte doliul familiilor îndurerate. 

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. capelă mortuară
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. depunere la capelă
 11. îmbălsămare
 12. închiriere catafalc
 13. livrare cruce
 14. livrare sicriu
 15. manipulare sicriu
 16. parastas
 17. toaletare
 18. transport funerar

Localizare pe hartă

Date de contact

Site / Social Media