Anthony Assistance

Despre noi vezi date de contact

Anthony Assistance este una dintre cele mai apreciate companii de servicii funerare non-stop din București. Acest titlu este o consecință a atenției pe care echipa noastră o acordă fiecărui detaliu în parte, pentru a ne asigura că sufletul care părăsește această lume va avea parte de un ultim omagiu în drumul spre eternitate.

Pachete servicii funerare Anthony Assistance

Din dorința de a oferi cea mai eficientă și economică soluție, am dezvoltat gama de pachete funerare ce includ servicii complete și produse funerare esențiale pentru ceremonia funerară. Alegeți pachetul funerar în funcție de bugetul alocat.

Decontează toate cheltuielile doar cu ajutorul de deces.

Vă oferim cu înțelegere și respect, pachet servicii funerare complet pentru această perioadă plină de durere. Cu ajutorul de înmormântare unele pachete de servicii nu implică nici un cost din partea dumneavoastră.

Ajutor înmormântare 24 / 7 / 365

Toate acțiunile noastre sunt ghidate de principii etice, valori demne și obiective înalte.

Apelează cu încredere Anthony Assistance pentru a beneficia de servicii funerare excelente.

De mai bine de 27 de ani compania de servicii funerare Anthony este alături de familiile îndoliate, cu suport moral, emoțional și material. Devotamentul nostru se oglindește în implicarea și promptitudinea cu care ne îndeplinim toate sarcinile.

Consiliere specializată

Ne ocupăm în detaliu de întregul protocol funerar.

Începând cu analiza de constatare a decesului și eliberarea certificatului constatator. Medicii noștrii vor ajunge în regim de urgență la dumneavoastră pentru a întocmi toate documentele necesare în cazul decesului și pentru a realiza îmbălsămarea autorizată.

În tot acest timp, sicriul și coroanele se livrează în locația indicată de familie pentru a realiza ceremonia funerară conform tradiției religioase. Serviciile de transport funerar sunt necesare pentru sicriu și pentru membrii familiei prezenți în cortegiul funerar.

Consilieri Anthony Assistance vă sunt alături pentru a vă ajuta să obțineți ajutorul de deces pentru decontarea cheltuielilor, amenajarea locului de veci și realizarea monumentelor funerare.

În cazul decesului în afara țării, suntem alături de dumneavoastră și ne angajăm să aducem persoana pierdută înapoi acasă, în cele mai bune condiții și în cel mai scurt timp posibil.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte incinerare
 3. acte înhumare
 4. aranjamente florale
 5. capac frigorific
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. depunere la capelă
 11. îmbălsămare
 12. închiriere catafalc
 13. incinerare
 14. livrare cruce
 15. livrare sicriu
 16. loc de veci
 17. manipulare sicriu
 18. parastas
 19. toaletare
 20. transport funerar