Cimitirul Municipal Constanţa

Despre noi vezi date de contact

Având o vastă experiență în domeniul funerar și administrând de peste 18 ani Cimitirul Municipal Constanța, suntem printre puținii care pot oferi servicii funerare cu adevărat complete și profesioniste, incluzând: îmbălsămare și toaletare post-mortem, sicriu, transport funerar, casă mortuară și loc de veci în cimitirul nostru.

Aceste servicii pot fi alese încă din timpul vieţii prin contract sau pot fi solicitate în momentul unui deces.

Planul funerar Eternity este un contract între client și societatea noastră, prin care se pot alege din timp produsele și serviciile dorite. La momentul producerii evenimentului, societatea noastră va efectua serviciile funerare stabilite prin contract, fără costuri suplimentare și fără a împovăra familia cu stresul organizării înmormântării. Planul funerar poate fi achitat în rate, fără dobândă, pe o perioadă de până la 60 de luni.

Pentru că noi importăm direct o mare parte din produsele pe care le comercializăm, vă putem oferi cele mai bune prețuri.

Cimitirul Municipal Constanța a inaugurat în 2008 deschiderea unei noi case mortuare dotată la standarde europene. Situată chiar în incinta Cimitirului, noua casă mortuară dispune de:

 • trei camere pentru depozitare decedați cu sistem de aerisire separat și climatizare separată de încăperile pentru priveghi, seturi funerare și suporți pentru sicrie din bronz masiv;
 • trei camere pentru priveghi dotate cu aer condiționat, canapele de piele, măsuțe de lemn natur. Aceste camere sunt despărțite de camerele pentru depozitare decedat prin pereți de sticlă, prin care se poate observa decedatul.

Cimitirul Municipal Constanța comercializează o gamă largă de monumente funerare complete pentru toate gusturile și bugetele. Aici găsiți monumente funerare turnate în mozaic, placate cu marmură sau granit, precum și monumente deosebite din granit masiv de diverse culori și modele, de o finisare excepțională.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. capelă mortuară
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. cosmetică mortuară
 9. depunere la capelă
 10. îmbălsămare
 11. livrare cruce
 12. livrare sicriu
 13. loc de veci
 14. manipulare sicriu
 15. parastas
 16. toaletare
 17. transport funerar