Pomello

Organizăm catering pentru parastase la domiciliu în București. Asigurăm mâncarea pentru pomeni conform tradițiilor românești.

Restaurant Provence Iancului

Vă suntem alături și la evenimentele nefericite din viața dumneavoastră și vă putem servi meniuri pentru parastas de dulce, de post sau de pește

Restaurant O Sole Mio

În clipe de mare tristeţe, vă stăm alături şi vă oferim organizări de pomeni şi parastase pentru a vă putea exprima cât mai respectuos compasiunea şi dragostea

Bucate Pe Roate

Organizăm catering pentru parastase la domiciliu în București. Asigurăm mâncarea pentru pomeni conform tradițiilor românești.

Restaurant Xanadu

Situat în cel mai verde cartier al Bucureștiului, Restaurant Xanadu te ajută să redescoperi statul tihnit la masă alături de cei dragi, distracția și trăitul pe îndelete.

Premier Catering and Events

Pentru parastase putem organiza fie mese festive cu servire individuală la porție sau tip bufet suedez pentru mesele de comemorare , fie putem asigura pachete pentru pomeni.

Sara Restaurant & Events

Situat în incinta Parcului "Orășelul Copiilor", restaurantul nostru își propune să vă depășească așteptările privind următorul eveniment important din viața dumneavoastră.

Sempre Sano Catering

Pentru parastase putem organiza fie mese festive cu servire individuală la porție sau tip bufet suedez pentru mesele de comemorare, putem asigura pachete pentru pomeni.

Restaurant Anysan

Pentru organizarea evenimentului, echipa noastră vă stă la dispoziție și este gata să vă ajute pentru a fi fără griji.

City Grill

City Grill este alături de tine în toate momentele, inclusiv atunci când ai de organizat un parastas.

Restaurant Papion

Organizăm parastase / pomeni în București și Ilfov, le suntem alături și în momentele dificile din viața clienților noștri, punând la dispoziție un meniu variat de post, dulce sau de pește

Mivas Servicii Funerare

Pentru că durerea pierderii unei persoane dragi este atât de mare noi venim în ajutorul dvs cu pachete ce includ tot ceea ce ține de o înmormântare

Bistro Dorobanți

Firma noastră vine în sprijinul clienților oferind servicii de catering parastas și catering pentru pomeni cu meniuri gustoase la prețuri foarte avantajoase.

Catering Delicios

Catering Delicios îți este alături atunci când ai de organizat un parastas.

Restaurant Elena

Restaurantul Elena vă oferă, pentru pomeni și parastase, diferite meniuri pentru toate gusturile și bugetele, atât de post, cât și de dulce

Restaurant La Licurici

Restaurantul La Licurici este dedicat exclusiv pentru organizare evenimente. Unicul centru de evenimente din zona Colentina.

Colivă București

La noi puteți comanda colive care au în compoziție ingrediente proaspete și sunt pregătite după o rețetă de colivă tradițională.

Mira Catering

Prin Serviciul de Catering Evenimente oferit de societatea noastră, evenimentele organizate de dumneavoastră pot avea succes deplin.

Restaurant Polyn Royal

Restaurantul Polyn Royal este restaurantul care vă va ajuta să organizaţi evenimente deosebite, la standarde înalte.

Restaurant Bulevard

Restaurantul Bulevard, situat lângă cimitirul Ghencea din Bucureşti, vă pune la dispoziţie meniuri speciale pentru organizarea de parastase, spaţiu de până la 250 de locuri

A La Catering

Lăsați în seama noastră asigurarea pachetelor și meniurilor pentru pomană.

Restaurant Cabana

Restaurantul Cabana dispune de o capacitate de 90 de locuri și poate găzdui evenimente diferite precum nunți, botezuri, cununii, petreceri private, parastase etc.

Ada Catering Best Strudelino

Best Strudelino - Ada Catering este o firmă ce prepară și livrează în condiții igenico-sanitare mâncare pentru: birouri domiciliu, șantiere, școli, grădinițe, evenimente.

Restaurant Casa Banil

Evenimentele mai puţin fericite din viaţa dumneavoastră pot fi organizate în unul din saloanele noastre, Grande (60-140 de persoane) sau Intime (20-80 de persoane)

Restaurant Terasa Doamnei

Organizăm nunți, botezuri, parastase și mese festive la prețuri avantajoase și servicii de calitate.

Articole recomandate
Parastasul de 40 zile în religia ortodoxă

afla semnificația parastasului de 40 zile, ce se dă de pomană, când se face și ce se pregătește pentru biserică și cimitir

Parastasul de 1 an - ce semnifică și în ce constă

află semnificația parastasului de 1 an și în ce constă acesta

10 întrebări frecvente despre parastase și pomeni

află răspunsul la cele mai frecvente întrebări legate de parastas și pomană

Optează pentru un meniu pomană de post sau de dulce, de la cele mai bune restaurante și firme catering din București

Fie ca ești în căutare de firme de catering ce îți pot livra meniuri pomeni și parastase în locația dorită de tine sau că ești în căutare de restaurante și locații ce organizează astfel de evenimente în București, aici vei găsi cu siguranță toate detaliile necesare pentru a putea organiza cum se cuvine pomenirea celor trecuți în neființă. 

Poți alege între meniuri de post sau de dulce pentru pomană la cel mai bun preț!