Despre noi vezi date de contact

Mâncarea este preparată la restaurantul nostru de unde ajunge la locul parastasului; vă stăm la dispoziție încercând astfel să vă scăpăm de grijile care le presupun cumpărăturile, gătitul și servitul la masă.

Meniurile pe care vi le prezentăm reprezintă o variantă standard. Ele pot fi modificate în funcție de gusturile dumneavoastră și în funcție de obiceiurile și tradițiile pe care vreți să le respectați. De asemenea, putem asigura platouri cu gustări calde și reci, cu prăjituri, apă, cafea, suc pentru priveghi. Putem asigura platouri cu colivă.

Produsele alimentare:  colivele și pachetele alimentare au un rol important în ritualul înmormântării și se oferă ca pomană celor prezenți la celebrare sau la pomană. Produsele sunt pregatite pentru a fi proaspete la momentul parastasului sau înmormântării.

Colivele: Coliva mare și coliva mică sunt necesare în timpul serviciului funerar și se sfințesc de către preot pentru a fi împărțite persoanelor prezente la înmormântare sau parastas.

Colivele pentru înmormântări sau parastase se pot comanda telefonic și se livrează la orice adresă din orașul București.

Pachetele pentru înmormântări, parastase sau pomană: conțin produse alimentare proaspete împachetate pentru a putea fi oferite ca pomană. Se poate opta pentru pachetele alimentare standard sau pachetele pentru pomană persoanalizate.

Meniul pentru pomană: alegerea unui meniu de parastas sau pomeni vă poate ușura pregătirea unui parastas după înmormântare. Putem livra comanda și în regim catering la pachetele pentru parastas.

Servicii

  1. catering
  2. mese de pomenire
  3. parastase
  4. pomeni

Localizare pe hartă