Funerare Green Eden

Despre noi vezi date de contact

Green Eden este o firmă de servicii funerare din București, care oferă o gamă largă de servicii pentru a ajuta familiile să-și înmormânteze persoanele dragi cu respect și demnitate.

Printre serviciile oferite de Green Eden se numără îngrijirea decedaților, transportul decedaților, pregătirea trupului pentru înmormântare, îmbrăcarea și pregătirea decedaților pentru slujba de înmormântare, precum și îngrijirea familiilor și prietenilor în doliu.

De asemenea, Green Eden oferă o gamă de opțiuni pentru serviciile funerare, cum ar fi înmormântările tradiționale, incinerarea, precum și serviciile funerare personalizate, în funcție de nevoile și preferințele fiecărei familii.

Echipa de la Green Eden este compusă din profesioniști experimentați și empatici, care înțeleg că pierderea unei persoane dragi poate fi foarte dificilă. Aceștia oferă o atenție specială detaliilor și se asigură că fiecare serviciu este realizat cu respect și compasiune.

Green Eden este o alegere populară pentru familiile care caută servicii funerare profesionale, de calitate și personalizate în București.

Servicii funerare non-stop! 

Suntem aici pentru a te ajuta să treci peste momentele dificile. Ne ocupăm de tot. Scrie-ne indiferent de ora și te vom contacta în cel mai scurt timp.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. coş biserică
 8. cosmetică mortuară
 9. depunere la capelă
 10. îmbălsămare
 11. închiriere catafalc
 12. livrare cruce
 13. livrare sicriu
 14. loc de veci
 15. manipulare sicriu
 16. parastas
 17. toaletare
 18. transport funerar