Casa Funerară Anghel

Despre noi vezi date de contact

Oferim servicii funerare complete în București și Ilfov. Ne ocupăm cu respect și compasiune cu pregătirea și organizarea funeraliilor în cele mai mici detalii. Venim cu experiență, seriozitate, servicii funerare de calitate la prețuri decente.

Servicii funerare non-stop: De trei generații întâmpinăm familiile îndurerate cu servicii funerare de înaltă calitate. Seriozitatea și calitatea servicilor funerare oferite reprezintă cartea noastră de vizită.

Transport funerar intern și internațional: Șoferii noștri avizați și certificați se ocupă cu multă atenție și respect de ridicarea corpului neînsuflețit și transportul acestuia, atât între localități, local sau internațional. Mașinile noastre sunt avizate și autorizate și respectă toate normele de igienă impuse de lege, avem atât mașini frigorifice pentru transport între localități și internațional dar și mașini de paradă.

Sicriu și cruce: Dispunem de o gamă variată de sicrie complet echipate,  nuanțe diferite, din brad, stejar, cireș, nuc, fag, sicrie de lux, sicrie de import, toate complet echipate cu accesorii, pernă și lenjerii.

Aranjamente florale, coroane: Realizăm coroane funerare, jerbe, orice aranjament floral funerar pe bază de comandă în prealabil pentru București - Ilfov.

Personal pentru manipulare și transport: Echipa noastră este formată doar din oameni responsabili, cu respect față de semeni, certificați și avizați psihologic special pentru această activitate. Noi ne comportăm și ne ocupăm cu atenție, respect, compasiune și responsabilitate, ca și cum ar fi vorba de un membru al familiei noastre.

Capac frigorific: Vă punem la dispoziție mai multe modele de capac frigorific, capac pe care îl aducem noi la adresa unde este necesar, capacul se alege în funcție de culoarea și modelul sicriului, iar pentru acesta se plătește o taxă/zi de folosire.

Catafalc: Odată cu produsele pe care vi le livrăm la adresa la care aveți nevoie, la cerere, aducem și catafalc pentru sicriu.

Catering parastas / pachete: Firma noastră de catering vă pune la dispoziție atât mâncare gustoasă, proaspăt gătită, cât și colivă, prescuri, colaci, cozonac, dar și alte produse la cerere și în funcție de tradiții sau doleanțe.Parastasele se pot organiza și la restaurant. Se stabilesc meniurile la alegere.

Constatare deces / acte înmormântare: Medicul nostru se deplasează la dumneavoastră la adresă, pentru constatare deces. Ulterior acestui fapt vi se eliberează actele și adeverințele necesare depunerii la capelă, obținerii certificatului de deces. După înbălsămare se eliberează și adeverința de înhumare necesară la biserică/cimitir.

Efecte funerare:  Avem o ofertă variată de efecte funerare, prosoape, lumânări, batiste, tămâie, icoane.Pachetul complet pentru biserică include: 4 prosoape mari cu lumânări mari, 6 prosoape medii , 5 candele, 12 lumânări, 12 batiste cu bănuț , icoană, toiag, orar mic, orar mare, tămâie, bentițe doliu.

Îmbălsămare, toaletare, îmbrăcare:  Autopsierul nostru se ocupă de înbălsămare/tanatopraxie în spațiul special amenajat și autorizat, după ce corpul neînsuflețit a fost depus 12-24 ore în camera frigorifică. Tot aici se desfășoară și toaletarea, îmbrăcarea și așezarea în sicriu a persoanei decedate, apoi va fi transportată către capelă. La cerere se poate face și cosmetizare.

Vase, colive: Firma noastră de catering vă pune la dispoziție atât mâncare gustoasă, proaspăt gătită, cât și colivă, prescuri, colaci, cozonac, dar și alte produse la cerere și în funcție de tradiții sau doleanțe. 

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. coş biserică
 8. cosmetică mortuară
 9. depunere la capelă
 10. îmbălsămare
 11. închiriere catafalc
 12. livrare cruce
 13. livrare sicriu
 14. manipulare sicriu
 15. parastas
 16. toaletare
 17. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media