Casa Funerară Străulești

Despre noi vezi date de contact

Suntem a doua generație care continuă munca părinților noștri ce se ocupă de peste 19 ani cu onoruri funerare și ritualuri de rămas bun, cu inovații evocate și puse din ce în ce mai mult în joc.

Ceea ce ne diferențiază după atâția ani este să continuăm să lucrăm respectând tradiția combinată cu cunoștințele tehnice și intuițiile formidabile care ne-au îmbunătățit și stimulat motivația de-a lungul timpului. Astfel, cu o privire atentă asupra trecutului, prezentului și viitorului, am ajuns cu fericire la prima tranziție generațională.

Casa Funerară Străulești este o companie modernă ce oferă produse și servicii excelente, ne lăudăm cu o organizare eficientă și cu mijloace avangardiste și ne deplasăm strict urmând criterii etice și managerial.

Casa Funerară Străulești S.R.L. este autorizată de DSP pe magazine, sala mortuară și transport funerar.

Suntem disponibili 24 de ore non-stop în fiecare zi, inclusiv sărbători și pre-sărbători, pentru a oferi un serviciu de urgență, astfel încât să putem fi întotdeauna atenți la oricare dintre solicitările dumneavoastră. Alegerea noastră a fost să folosim colaboratori calificați și empatici, caracteristici necesare în îndeplinirea sarcinii lor atente de a ajuta oamenii într-un moment atât de delicat.

Ce îți oferim?

 • Îți însoțim familia în toate etapele de pregătire și implementare a unei ceremonii personalizate care onorează memoria persoanei iubite în funcție de nevoile tale.
 • Personalul nostru calificat vă stă la dispoziție și pentru consultanță administrativă, juridică, fiscală și de securitate socială.
 • Casa Funerară Străulești și experiența personalului garantează de ani buni servicii funerare calificate.
 • Cu trista ocazie de doliu, vă însoțim pe tot parcursul procesului organizațional și administrativ cu competență, etică și confidențialitate.

 

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. capelă mortuară
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. depunere la capelă
 11. îmbălsămare
 12. închiriere catafalc
 13. livrare cruce
 14. livrare sicriu
 15. manipulare sicriu
 16. parastas
 17. toaletare
 18. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media