Servicii Funerare Arcade

Despre noi vezi date de contact

Servicii funerare oferite:

 • formalități deces

Dupa obținerea certificatului medical constatator de deces, însoțit de actul de identitate, firma noastra poate procura toate actele necesare în vederea înhumării (certificatul de deces, adeverința de înhumare, certificatul de îmbălsămare, autorizația de depunere în capelă sau autorizația de incinerare).

 • îmbălsămare

Îmbălsămarea se realizează de personal calificat, în condiții igienice. La solicitarea familiei se poate asigura și machiajul.

 • transport funerar

Se poate asigura transport mortuar în localitate și în țară pe orice distanțe. Firma asigură transport în și din România.

 • sicrie

Oferta noastră începe de la sicrie ieftine „sociale” până la sicrie de lux. În prețul sicriului sunt incluse tapițajul (saltea și perna din talas), lenjerie, pânză de față, orare, opțional mânere, crucifix. Punem la dispoziție sicrie de copii, sicrie „populare”, sicrie de dimensiuni excepționale, sicrie de lux, sicrie din lemn de brad, plop, fag, stejar, mahon, ebiara, nuc african.

 • manipulare decedat

Apelând la noi nu mai este necesar să vă preocupe cine vă ajută să puneți decedatul în sicriu, cum îl veți coborî pe scări și orice alte lucruri cum ar fi spălatul, îmbrăcatul, bărbieritul, pe toate acestea le puteți lăsa în responsabilitatea noastră.

 • consultanță
 • diverse

Coroane, jerbe, aranjamente florale din orice fel de flori, garoafe, jerbera, crini, cale, orhidee, trandafiri, le puteți comanda la noi.
Batiste (cu ban și lumânare) prosoape, prosoape deosebite pentru preot, doliu de pus în piept sau la ușă, lumânări, candele, pe toate acestea le puteți lua de la noi.

În dorința de a asigura până la cele mai exigente pretenții putem pune la dispoziția familiei formație de instrumentaliști (muzicieni profesioniști absolvenți ai conservatorului).

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte incinerare
 3. acte înhumare
 4. aranjamente florale
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. coş biserică
 8. cosmetică mortuară
 9. depunere la capelă
 10. îmbălsămare
 11. incinerare
 12. livrare cruce
 13. livrare sicriu
 14. manipulare sicriu
 15. parastas
 16. toaletare
 17. transport funerar

Localizare pe hartă

Site / Social Media