Casa Funerară Aeternum

Despre noi vezi date de contact

Suntem alături de dumneavoastră în cele mai dureroase momente. Vă așteptăm cu orice întrebare, non stop la numărul nostru de telefon. Satisfacția clienților este garantată, iar pachetele noastre sunt personalizabile pentru dorințele și nevoile clienților.

Casa Funerară Aeternum oferă servicii funerare complete în toate sectoarele din București și Ilfov.

Pachetele noastre funerare vin în ajutorul clienților în cele mai grele momente. Ne ocupăm de toate problemele înmormântării pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de ultimele momente în familie.

Serviciile noastre complete includ sicriul complet echipat împreună cu crucea personalizatăp, transportul decedatului în condiții de siguranță. Ne ocupăm și de aranjamentele florare și coroane. Nu trebuie să vă faceți griji de birocrație, ne ocupăm de întocmirea actelor și documentelor pentru constatarea decesului dar și de repatriere. Toate aceste servicii funerare vin la cele mai bune prețuri din România, alături de serviciile noastre calitative.

Casa Funerară Aeternum vă pune la dispoziție autoturismele noastre pentru transportul funerar.
Transport funerar pentru persoana decedată, membrii familiei sau participanții la ceremonia funerară.

Serviciile noastre de transport sunt disponibile în orice oraș din România și internațional. Ne deplasăm oriunde în București sau Ilfov în cel mult 40 de minute iar transportul decedatului se efectuează în măsuri de maximă siguranță,  într-un autovehicul funerar autorizat. 

Puteți alege un pachet funerar pentru deces la domiciliu / azil sau deces la spital cu valoare mai mică decât ajutorul de înmormântare și veți primi diferența de bani. În cazul incinerării, punem la dispoziție familiei urna funerară ce conține cenușa persoanei decedate.
Vă așteptăm la sediul nostru pentru a vedea toate modele pe care le avem în stoc. Produsele noastre sunt personalizabile cu numele decedatului. 

Casa Funerară Aeternum ofera servicii pentru un parastas tradițional complet. Parastasul complet conține diverse pachete alimentare pentru câte persoane este nevoie. 

Vă oferim sfaturi și indicații pentru cele mai bune soluții. Sfaturile includ alegerea aranjamentului floral, cosmetica funerară, transportul și manipularea decedatului, întocmirea actelor, pachetele alimentare și orice alte întrebări aveți. 

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte incinerare
 3. acte înhumare
 4. aranjamente florale
 5. capac frigorific
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. depunere la capelă
 11. îmbălsămare
 12. incinerare
 13. livrare cruce
 14. livrare sicriu
 15. manipulare sicriu
 16. parastas
 17. toaletare
 18. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media