Despre noi vezi date de contact

Elvida Funerare îți este alături în cele mai dificile momente ale vieții tale cu toate serviciile funerare. Trecerea în neființă a unei persoane dragi reprezintă o durere pe care noi, Elvida Funerare, încercăm să o alinăm pentru fiecare client care apelează la serviciile noastre complete.

Oferim servicii funerare în București, la prețuri corecte și personalizate, care cuprind atât partea de consultanță în ceea ce privesc procedurile legale, cât și partea de organizare a întregii înmormântări – de la toaletarea și transportarea la capelă / domiciliu a decedatului până la organizarea parastasului de după înmormântare.

Pompe funebre București, asigură consultanță în procedurile legale și ajutor în întocmirea dosarului de înmormântare, toaletarea decedatului, transport funerar intern, sicrie, aranjamente florale, realizarea diverselor accesorii ale ceremoniei funerare și servicii de fotoceramică, locuri de veci și chiar serviciul de îmbălsămare, de incinerare și/sau organizare parastase.

În plus, vă punem la dispoziție un personal atent și empatic pentru manipularea sicriului, putem inscripționa mesajele dumneavoastră de apreciere, eterne, în monumentele funerare din marmură și granit și vă putem oferi, de asemenea, exemple creative pentru textele pe care le puteți imprima pe panglicile coroanelor de flori.

Elvida Funerare asigură servicii funerare Spitalul Militar. 

Elvida Funerare vă stă la dispoziție cu consultanță gratuită Non-Stop. Vă putem consilia sau ne puteți angaja să întocmim toate actele necesare: Actul constatator al decesului, Certificatul de îmbălsămare, Certificatul de deces, Adeverința de înhumare, Autorizația de depunere la capelă.

Pentru că durerea ta este atât de apăsătoare, Elvida Funerare are grijă de întreaga organizare!

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte incinerare
 3. acte înhumare
 4. aranjamente florale
 5. capac frigorific
 6. capelă mortuară
 7. constatare deces
 8. consultanţă
 9. coş biserică
 10. cosmetică mortuară
 11. depunere la capelă
 12. îmbălsămare
 13. închiriere catafalc
 14. incinerare
 15. livrare cruce
 16. livrare sicriu
 17. loc de veci
 18. manipulare sicriu
 19. parastas
 20. toaletare
 21. transport funerar

Localizare pe hartă