Despre noi

Cu devotament, seriozitate și loialitate față de familiile îndurerate, dar și profesionalism și răbdare, vă oferim servicii funerare complete în toate sectoarele din București, precum și în județul Ilfov.

Vă stăm la dispoziție cu servicii funerare non stop. Indiferent de ora din zi sau din noapte, întotdeauna veți găsi la SFB București pe cineva care să vă îndrume. Serviciile noastre nu se limitează doar la principalele zone din București. Vă oferim servicii funerare pentru toate sectoarele din capitală. De asemenea, SFB vă sprijină și în județul Ilfov.

În momentele dificile, așa cum este cazul unei înmormântări, SFB București vine în sprijinul dumneavoastră ajutându-vă cu soluții funerare complete. Avem experiență în spate și suntem pregătiți pentru a vă ajuta să depășiți mai ușor aceste clipe. Prin compasiune și înțelegere, organizarea unei înmormântări devine o responsabilitate pentru noi. SFB București vă tratează cu respect, promptitudine și profesionalism.

La SFB – Servicii Funerare București pot fi descoperite mai multe tipuri de pachete funerare complete. Acestea acoperă o arie cuprinzătoare de produse și servicii funerare. Serviciile noastre funerare îndeplinesc nevoile exigente ale tuturor potențialilor noștri clienți.

Prețurile serviciilor oferite de noi diferă în funcție de pachet. Indiferent de pachetul funerar ales, la SFB veți avea garanția că ați luat cea mai înțeleaptă decizie.

Avem experiență acumulată în timp și cu răbdare. Suntem interesați în a pune la dispoziția clienților noștri din București și Ilfov, servicii funerare de calitate. SFB București a centralizat pentru dumneavoastră toate informațiile utile oricărei persoane care trebuie să organizeze o înmormântare.

Servicii funerare:

 • constatare deces
 • îmbălsămare
 • cosmetică mortuară
 • transport funerar internațional
 • sicrie
 • pomană și parastas
 • coroane, jerbe și buchete funerare
 • lumânări și candele

 

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte incinerare
 3. acte înhumare
 4. aranjamente florale
 5. capac frigorific
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. depunere la capelă
 11. îmbălsămare
 12. închiriere catafalc
 13. incinerare
 14. livrare cruce
 15. livrare sicriu
 16. manipulare sicriu
 17. parastas
 18. toaletare
 19. transport funerar

Localizare pe hartă

Date de contact