Alex Europass Funerare.ro

Despre noi vezi date de contact

Servicii funerare non-stop in Bucuresti si Ilfov.

Cu o experinta de peste 15 ani in domeniul Pompelor funebre, echipa FUNERARE.RO indeplineste conform legii HG741/2016, toate prevederile pentru a functiona ca o Unitate de prestari servicii funerare complete, autorizati de Directia de Sanatate Publica pentru efectuarea tuturor serviciilor necesare unei inmormantari decente, incepand de la transportul funerar cu autospeciale mortuare autorizate R.A.R si D.S.P, pana la sala proprie de pregatire persoane decedate si camera frigorifica de pastrare pe termen mediu si lung a decedatilor.

Credem cu tarie ca succesul serviciilor funerare prestate de noi necesita profesionalism, dedicare, compasiune si atentie la toate detaliile.

Noi intelegem ce inseamna cand va confruntati cu o suferinta emotionala, si noi am trecut prin asta si stim ce simtiti in astfel de momente de grea incercare la care ne pune viata.

Aici veti gasi mereu consilierea pe care o cautati si sfaturile corecte necesare inhumarii persoanei decedate, indrumari pe care le veti primi de la expertii nostri consilieri.

Orice urgenta funerara aveti, noi va oferim imediat tot sprijinul necesar si toate informatiile de care dumneavoastra aveti nevoie, indiferent de ora.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte incinerare
 3. acte înhumare
 4. aranjamente florale
 5. capac frigorific
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. depunere la capelă
 11. îmbălsămare
 12. incinerare
 13. livrare cruce
 14. livrare sicriu
 15. loc de veci
 16. manipulare sicriu
 17. parastas
 18. toaletare
 19. transport funerar

Localizare pe hartă

Site / Social Media