Servicii Funerare Lumidan

Despre noi vezi date de contact

După 17 ani de experiență cumulată și o continuă dezvoltare, atât din punct de vedere tehnic, cât și uman, putem să ne mândrim cu o recepție în toată puterea cuvântului, recepție unde încercăm să alinăm și să ușurăm eforturile dumneavoastră de a trece peste pierderea suferită.

De asemenea, ne mândrim cu un parc auto de 9 autospeciale, cu o cameră mortuară autorizată, unde persoana dragă beneficiază de cea mai buna pregătire, cu un atelier floral unde pregătim omagiile dumneavoastră florale și cu un colectiv de oameni minunați, oameni ce înțeleg că înainte de orice lucru trebuie să ofere compasiunea cuvenită dumneavoastră, compasiune care vine din suflet și nu din atribuțiile serviciului.

Produse funerare oferite:

 • sicrie
 • coroane funerare
 • aranjamente florale
 • parastase
 • pachete complete la înmormântare
 • candele
 • urne funerare

Servicii funerare București:

Vă oferim rapid servicii funerare complete, transport funerar, consiliere funerară gratuită, asistență juridică pentru obținerea ajutorului de înmormântare, produse pentru înmormântare și parastas în Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5 și Sector 6 București.

Servicii funerare Ilfov:

Vă punem la dispoziție rapid transport funerar, consiliere funerară, parastas la înmormântare și asistență pentru obținerea actelor de deces și a ajutorului de înmormântare.

Servicii funerare naționale și internaționale:

Indiferent de tipul serviciului, transport funerar național sau transport funerar internațional, vă oferim toate informațiile necesare pentru ca serviciul de transport funerar să se deruleze rapid și cu un efort cât mai mic din partea dumneavoastră.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. coş biserică
 8. cosmetică mortuară
 9. depunere la capelă
 10. îmbălsămare
 11. livrare cruce
 12. livrare sicriu
 13. manipulare sicriu
 14. parastas
 15. toaletare
 16. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media