Memoris Servicii Funerare

Despre noi vezi date de contact

MEMORIS, prestează în mod autorizat servicii funerare complete, profesionale, bazate pe compasiune și o experiență profesională de 18 ani.

Cultura serviciilor funerare se bazează pe un angajament discret față de familiile îndoliate, servicii personalizate pentru orice tip de cerere, lucru înțeles pe deplin de către noi Echipa Memoris.

Avem la dispoziție mașinile funerare necesare, personalul adecvat și produsele utile pentru când trebuie să pregătim urgent un serviciu funerar. Printr-un apel telefonic, unul dintre agenții noștri de servicii funerare va oferi toate informațiile care vă sunt necesare. Serviciile noastre funerare complete includ: servicii de transport funerar, sicriul, alte produse necesare înmormântării, serviciul de pregătire a actelor necesare, produsele pentru parastase, florile funerare sau serviciul de incinerare atunci când ne este solicitat.

Experiența firmei noastre în domeniul serviciilor funerare se reflectă în calitatea serviciilor pe care vi le oferim. Este important să vă puteți exprima respectul și dragostea față de persoana înhumată, și alegerea serviciului funerar să fie conform cu ce își dorește familia persoanei decedate. Memoris – servicii funerare oferă serviciile și produsele în București și în țară.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte incinerare
 3. acte înhumare
 4. aranjamente florale
 5. capac frigorific
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. depunere la capelă
 11. îmbălsămare
 12. închiriere catafalc
 13. incinerare
 14. livrare cruce
 15. livrare sicriu
 16. manipulare sicriu
 17. parastas
 18. toaletare
 19. transport funerar

Localizare pe hartă