Funerare 24

Despre noi

Oferim pachete complete în București și pe teritoriul județului Ilfov. Prețuri economice, standard sau premium. Soluții optime pentru deces survenit acasă, la spital sau azil de bătrâni. Disponibilitate de contact prin telefon 24/7 pentru urgențe.

Toate pachetele acoperă în întregime necesitățile în materie de servicii funerare, produse și accesorii – de la strictul necesar până la opțiuni extra sau premium / lux.

De asemenea, includ atât consiliere de specialitate, doctor constatare deces cât și cele mai bune produse (sicriu, cruce lemn, aranjamente funerare, coroane funerare, etc.), accesorii, transport funerar (transport sicriu, decedat, familie, preot, cortegiu funerar, etc.) și servicii funerare non stop de cea mai bună calitate în București și Ilfov. Efectuate doar de către personal funerar calificat și specializat, medic constatare deces cu experiență în domeniul funerar, etc.

Apelați-ne pentru orice întrebări sau informații suplimentare. Vă rugăm să folosiți telefonul ca modalitate de contact – nu avem întotdeauna timp să răspundem rapid la mesaje email.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. constatare deces
 5. consultanţă
 6. coş biserică
 7. cosmetică mortuară
 8. depunere la capelă
 9. îmbălsămare
 10. livrare cruce
 11. livrare sicriu
 12. manipulare sicriu
 13. parastas
 14. toaletare
 15. transport funerar

Localizare pe hartă

Date de contact

Site / Social Media