Rimpianti Funerare

Despre noi vezi date de contact

Rimpianti Funerare vă oferă cu înțelegere și respect servicii funerare complete pentru ca, în acea perioadă plină de durere, să vă lipsiți de acea parte legată de problemele practice și de birocrație care din păcate apar. Preluăm toate aceste sarcini, efectiv întreaga operațiune de organizare a procesului de înhumare sau incinerare.

Experiența de 10 ani în domeniul serviciilor funerare se reflectă în calitatea de top a serviciilor oferite de firma noastră.

Noi lucrăm cu ajutorul de înmormântare, și de aceea unele pachete de servicii nu implică nici un cost din partea dumneavoastră.

Oferim servicii de calitate, în conformitate cu normele legislației naționale și europene în vigoare. Noi vă ajutăm să treceți mai ușor peste momentele grele, suferite de pierderea unei persoane dragi,  începând cu obținerea actelor necesare înmormântării, preluarea decedatului, operațiuni de tanatopraxie ce cuprind procedee complexe de conservare care au ca scop încetinirea procesului de tanatomorfoză, cosmetică funerară, transport cu autospeciale frigorifice, o gamă variată de sicrie și aranjamente florale sau organizarea rânduielilor creștine (pomeni, parastase).

Ne îndeplinim sarcinile până la capăt cu profesionalism, demnitate și promptitudine, dar mai ales cu devotament și atenție acordată până și celui mai mic detaliu. Rimpianti Funerare oferă servicii complete de transport funerar intern și național.

Prin experiența echipei noastre vom reuși să vă luăm o piatră de pe inimă în ceea ce privește buna organizare a ceremoniei funerare.

 

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte incinerare
 3. acte înhumare
 4. aranjamente florale
 5. capac frigorific
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. cosmetică mortuară
 9. depunere la capelă
 10. îmbălsămare
 11. incinerare
 12. livrare cruce
 13. livrare sicriu
 14. manipulare sicriu
 15. parastas
 16. toaletare
 17. transport funerar

Localizare pe hartă

Date de contact

Site / Social Media