Biserica Sfântul Ioan Iacob Hozevitul

Biserica Sfântul Ioan Iacob de la Neamț, numit și Hozevitul, după locul în care s-a nevoit în ultimii săi ani de viață, este o biserică ortodoxă din Titan.

Biserica Adormirea Maicii Domnului

Biserica Adormirea Maicii Domnului - Titan este amplasată în sectorul 3 al orașului București, pe B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 21 A. Data sfințirii locului în vederea construcției sfântului locaș a fost 23 martie 2004.

Biserica Sfântul Dumitru-Poștă

Biserica Sfântul Dumitru-Poștă aproape de Muzeul Național de Istorie a României, a fost ridicată în 1819, pe locul unei mai vechi biserici, de prin secolul al XIV-lea.

Biserica Sfântul Anton

Biserica Sf. Anton a trecut peste câteva cutremure și incendii devastatoare și a ajuns până acum cea mai veche biserică din București.

Parohia Pogorârea Sfântului Duh

Biserica Maramureșeană din parcul Titan are două hramuri: Pogorârea Sf. Duh și Nașterea Maicii Domnului.

Biserica Sfânta Cruce

Biserica romano-catolică „Sfânta Cruce” este o biserică relativ nouă în peisajul Bucureştiului, aflată în sectorul 3, pe şoseaua Mihai Bravu nr. 25.

Biserica Scaune

Biserica Scaune este situată în centrul Capitalei, la intersecția străzilor Dimitrie Bolintineanu, Slănic și Scaune, în spatele Spitalului Colțea. Biserica Scaune se remarcă prin faptul că este “îngropată” cu circa 1 m față de nivelul actual al terenului din jur.

Biserica Dobroteasa

Biserica Dobroteasa este o biserică de rit ortodox din București, România, datând de la sfârșitul secolului al XIX-lea.

Biserica Acoperământul Maicii Domnului

Biserica Acoperământul Maicii Domnului este o clădire nouă, bine plasată între blocuri și lângă Policlinica Titan, oferind posibilitatea multor persoane să petreacă un timp stând de vorbă cu Cel care ne poate ajuta întotdeauna.

Biserica Sfântul Mina

Într-o zonă centrală a orașului București, pe strada C. F. Robescu Nr. 18m care leagă B-dul Hristo Botev (fost B-dul Domniței), cu B-dul C. Coposu (în trecut Calea Călărașilor), și cu strada Radu Calomfirescu (fost căminar al lui Mihai Viteazu), se afla biserica „Sfântul Mina – Vergu”.

Biserica Sfântul Gheorghe Nou

Biserica Sfântul Gheorghe Nou este o biserică din București, ctitorie a voievodului Constantin Brâncoveanu.

Parohia Sfântul Antonie cel Mare

Biserica Sf. Antonie cel Mare are 3 hramuri: hramul Sfântului Ierarh Nicolae, al Sfântului Antonie cel Mare și al Sfântul Antonie de la Iezerul Vâlcii.

Biserica Sfântul Ilie

Parohia "Înălţarea Sfintei Cruci" se află situată în cartierul bucureştean "Titan - Balta Alba", biserica avand hramurile Sf. Ilie si Sf. Martiri Brancoveni.

Biserica Izvorul Nou

Biserica „Izvorul Nou” este situată în partea de răsărit a Capitalei, pe șoseaua Mihai Bravu nr. 311.

Biserica Sfânta Vineri Herasca

Biserica martir Sf. Vineri-Herasca, vă așteaptă să vă închinați la Sfânta Cuvioasă Parascheva.

Biserica Sfântul Ioan - Piaţă

În anul 1766, cu binecuvântarea mitropolitului Grigorie II al Țării Românești, Ioniţă Croitorul, a ridicat din temelie o biserică cu hramul ,,Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul”, ce dăinuieste şi în zilele noastre și care poartă azi numele de Biserica „Sf. Ioan – Piaţă”.

Parohia Sfinţii Români

Parohia „Sfinţii Români” a fost înfiinţată în data de 5 noiembrie 2003, cu binecuvântarea lui Dumnezeu şi din încredinţarea Prea Fericitului Părinte Patriarh Teoctist.

Articole recomandate
Rugăciunea zilei de marți

vezi ce rugăciuni sunt recomandate a fi rostite în ziua de marți

Ajutorul de deces – cine beneficiază, cât este și cum îl obții

vezi actele necesare pentru obținerea ajutorului de înmormântare

Rugăciuni pentru iertarea păcatelor celor adormiți

citeste o rugăciune pentru iertarea păcatelor și mântuirea celor adormiți sau pentru bunul sfârșit al vieții