Biserica Înălțarea Domnului este situată pe Strada Independenței, Plopeni, jud. Prahova.
Parohia Sfîntul Vasile, după numele complet "Sfinții Trei Ierarhi", este situată în partea de nord-vest a municipiului Ploiești, cuprinzând ambele lături ale arterei principale a orașului.
Biserica „Sfântul Ioan Botezătorul” din Ploiești, cunoscută și cu numele de Catedrala „Sfântul Ioan Botezătorul”, este cea mai mare biserică din municipiul Ploiești.
Biserica Maica Precistă din Ploiești are hramul „Adormirea Maicii Domnului” și este unul dintre cele mai însemnate monumente religioase, istorice și de artă din județul Prahova.
Biserica „Cristos, Rege” din Ploiești este un lăcaș de cult romano-catolic situat în str. Ștefan cel Mare nr. 13, care servește drept biserică parohială în cadrul Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București.
Biserica „Sfinţii Voievozi”, cu hramurile Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” şi „Sfântul Antonie cel Mare”, se găseşte aşezată în Municipiul Ploieşti, judeţul Prahova, pe strada Ştefan cel Mare, nr. 23.
Biserica Adormirea Maicii Domnului este localizată pe Strada Armoniei nr. 29/A, cartierul Tudor Vladimirescu, Târgu Mureş.
Parohia Naşterea Maicii Domnului este situata pe Str. Ghioşeşti, nr. 271, Oraşul Comarnic, Jud. Prahova.
citește acatistul Botezului Domnului, urmat de rugăciunea puternică ce se rostește în ajun de Bobotează
Ce este doliul? Cum facem față și cum îi ajutăm pe ceilalți să depășească o pierdere? Reguli și interdicții în perioada de doliu
află cine a fost Sfântul Ștefan, ce rol a avut în Biserica Ortodoxă și ce obiceiuri și tradiții sunt legate de această sărbătoare