4 firme
Monumente Funerare Cupșa

Firma noastră are o experiență de peste 20 de ani în construcția monumentelor funerare și a restaurării mormintelor.

Corindon Stone

Vă oferim monumente funerare din marmură sau granit, pe care le inscripționăm, precum și monumente prefabricate din beton cu terasit, cu plăci comemorative din granit.

Bern Topan Granit

Cavouri și monumente funerare, servicii funerare înmormântare și groapă, prelucrări marmură.

Pompe Funebre Târgu Lăpuș

Oferim o gamă variată de produse și servicii funerare.

Articole recomandate
Planul funerar - ce reprezintă și de ce este necesar?

Ce reprezintă și de ce este necesar un plan funerar?

10 sugestii pentru a alege firma potrivită de servicii funerare

Sunt multe firme care oferă servicii funerare, dar care este cea mai potrivită pentru tine? Află detalii ce te pot ajuta să faci alegerea corectă!

Ce conține un pachet de servicii funerare complete?

Firmele de servicii funerare au conceput pachete funerare specifice care să acopere o mare parte din cele necesare unei înmormântări. Vezi detalii despre acestea și ce anume conțin!

Apelează la firme de încredere ce oferă servicii funerare în Târgu Lăpuș sau împrejurimi și scapă de orice grijă legată de organizarea unui eveniment funerar

Dacă esti în căutare de servicii funerare Târgu Lăpuș, cu siguranță este de preferat să apelezi la firme cu experiență din apropierea locației tale. 

Organizarea unui eveniment precum o înmormântare poate fi o povară, așa că este recomandat să apelezi la firme de încredere, care să îți fie alături și pe care să te poți baza.

Obține cel mai bun preț pentru serviciile funerare de care ai nevoie!

Poți alege doar anumite servicii din ofertă sau poți alege servicii complete, pentru a scăpa de orice grijă. Vezi detalii legate de serviciile funerare oferite de firmele din orașul Târgu Lăpuș sau din împrejurimi, solicită mai multe oferte, obține cel mai bun preț!