11 firme
Nety Funeralii

Suntem o agenție de pompe funebre ce oferă servicii și produse funerare complete în Târgoviște și în tot județul Dâmbovița cu program non stop.

Mirific Funerare

Mirific Funerare este firmă cu vechime în domeniul funerar de peste 20 de ani. Deși este practic o firmă tânără, tradiția de familie ne duce mai departe.

Servicii Funerare KIRănuș

Servicii funerare Târgoviște, zona Sârbi; apelați cu încredere la noi, non-stop

Coroane funerare Târgoviște

Misiunea noastră este de a veni în ajutorul clientului și de a încerca să ușurăm greutatea acestor etape din viață, măcar prin a reduce un timp în plus pierdut

Davi Company

Venim în sprijinul momentului greu prin care treceți cu servicii funerare complete în Târgoviște, sicrie, transport funerar, monumente funerare

J'Adore by Alsi

Aranjamente funerare făcute într-un mod deosebit, lucrate cu atenție. Livram în Târgoviște gratuit.

Casa Funerară Târgoviște

Compania noastră de pompe funebre din Târgoviște reprezintă o marcă a serviciilor prompte de înaltă calitate

Atelier Povestea Măriucăi

Aranjamente florale funerare deosebite, coroane, jerbe

Funebre Adirom

Oferim consiliere și servicii funerare complete în Târgoviște și Dâmbovița, într-un mod profesionist

Servicii Funerare Pârvulescu

Suntem o echipă care vă satisface nevoile într-o manieră profesională, noi vă oferim servicii funerare complete în Târgoviște

Pompe Funebre Târgoviște

Prin activitatea noastră oferim familiei răgazul și clipele necesare plângerii persoanei dragi, trecute în neființă, ocupându-ne de tot ce înseamnă organizarea înmormântării

Articole recomandate
Planul funerar - ce reprezintă și de ce este necesar?

Ce reprezintă și de ce este necesar un plan funerar?

Ce conține un pachet de servicii funerare complete?

Firmele de servicii funerare au conceput pachete funerare specifice care să acopere o mare parte din cele necesare unei înmormântări. Vezi detalii despre acestea și ce anume conțin!

10 sugestii pentru a alege firma potrivită de servicii funerare

Sunt multe firme care oferă servicii funerare, dar care este cea mai potrivită pentru tine? Află detalii ce te pot ajuta să faci alegerea corectă!

Scapă de orice grijă legată de organizarea unui eveniment funerar

Dacă esti în căutare de servicii funerare Târgoviște, cu siguranță este de preferat să apelezi la firme cu experiență din apropierea locației tale. Aici găsești firme pompe funebre din Târgoviște sau din împrejurimi ce îți pot oferi consultanță și care te pot ajuta în orice privință. 

Organizarea unui eveniment precum o înmormântare poate fi o povară, așa că este recomandat să apelezi la firme de încredere, care să îți fie alături și pe care să te poți baza.

Sunt firme funerare de tradiție ce oferă seriozitate și profesionalism, ajutând astfel familia îndurerată să treacă mai ușor peste greutatea momentului preluând toate sarcinile aferente ceremoniei de înhumare.

Aceste firme oferă servicii funerare esențiale: constatarea decesului, toaletarea decedatului, îmbălsămare, te pot ajuta cu consultanță pentru obținerea actelor necesare decesului și implicit a ajutorului de înmormântare, sicrie de orice tip (ieftine, standard sau de lux), transport funerar (la domiciliu / biserica sau capela / cimitir), coroane funerare sau diverse aranjamente florale precum și pachete de post sau de dulce pentru pomană sau parastas.

De asemenea, îți pot oferi produse funerare de calitate precum: prosoape, batiste, lumânări, icoane, cruci, felinare, vaze, etc. În acest fel, scapi de drumuri inutile și alergătură și ai liniștea necesară să te concentrezi pe ce este important - aducerea unui ultim omagiu persoanei trecute în neființă.

Obține cel mai bun preț pentru serviciile sau produsele de care ai nevoie

Poți alege servicii complete pentru a scăpa de orice grijă sau poți alege doar anumite servicii și produse precum:

Indiferent de tipul de pachet de servicii funerare pe care il cauți - economic, standard sau premium / de lux, aici vei găsi o firmă de pompe funebre din Târgoviște care sa te ajute să treci cu bine peste momentele dificile ale unui deces.