Coroane Funerare Târgovişte

Despre noi vezi date de contact

Magazinul online www.coroanefuneraretargoviste.ro a luat naștere din simpla observație că Târgoviștei îi lipsește un serviciu de livrare a coroanelor funerare din flori naturale. Am ales să realizăm atât modele standard pentru a scurta timpul de execuție și livrare, cât și aranjamente funerare de lux pentru a ne adapta tuturor cerințelor și bugetelor.

Încercăm să satisfacem și cele mai înalte așteptări. Așadar, propunem o gamă largă de produse pe care o vom îmbogăți periodic.

Pe site-ul nostru găsiți produse precum:

 • coroane funerare clasice
 • coroane funerare rotunde
 • coroane funerare de tip cruce
 • jerbe funerare
 • buchete
 • coșuri funerare 

Pe lângă aceste produse, realizăm și proiecte de o complexitate mai mare, precum aranjamente pentru slujbele religioase sau alte evenimente de acest fel. 

În echipa noastră există floriști care realizează coroane funerare la cele mai înalte standarde, astfel că produsul primit va fi deosebit și apreciat. Aranjamentele funerare sunt standard, se realizează manual și folosim exclusiv flori naturale.

În funcție de tipul produsului diferă și modul de realizare, vor exista astfel produse realizate pe baza clasică din burlin și brad sau produse realizate pe bază de polistiren și burete floral, pentru aranjamentele funerare cu un design modern, precum coroanele rotunde, în formă de cruce sau coșurile funerare. 

Servicii

 1. comenzi online
 2. coşuri funerare
 3. flori naturale
 4. flori înmormântare
 5. jerbe funerare

Date de contact

Site / Social Media