1 firmă
Biserica Izvorul Tămăduirii

Biserica Izvorul Tămăduirii este aşezată în mijlocul comunei Domneşti, chiar în faţa primăriei. Lăcașul de cult se află la o distanţă de 15 kilometri de Capitală.

20 firme sugerate din proximitate într-o rază de 50 km.
Biserica Sfântul Nicolae Chiajna, Ifov

Parohia Chiajna se află în partea de nord-vest a municipiului Bucureşti, pe malul drept al râului Dâmboviţa, la o distanţă de 5 km. de cartierul Militari.

Biserica Sfinții Ioachim și Ana Vârteju, Ilfov

Biserica Sfinții Ioachim și Ana este o biserica ortodoxă din localitatea Vârteju, județul Ilfov. Începuturile acestei localități sunt datate în jurul anului 1750.

Biserica Sfântul Apostol Andrei Bragadiru

Parohia Sfântul Apostol Andrei din Bragadiru este o parohie tânără, înfiinţată în anul 2008, prin strădaniile preotului paroh Nicolae Dorin Gheorghe.

Biserica Sfânta Treime București

La intersectia satului Roşu – com. Chiajna, judeţul Ilfov – cu extremitatea Sectorului 6, zona Militari-Bucureşti, din dorinţa enoriaşilor s-a născut Biserica «Sfânta Treime» – filie a Parohiei Roşu.

Parohia Sfântul Ioan Botezătorul București

Biserica Sf. Ioan Botezătorul este situată în cartierul Militari, într-o zonă cu mare densitate de blocuri de locuinţe, pe latura stângă a Bulevardului Iuliu Maniu.

Parohia Sfântul Nicolae București

Situată la capătul căii Giuleşti, pe latura nordică, aşezământul Sfântului Nicolae a fost biserica satului Giuleşti-Sârbi, înfiinţat în anul 1831, devenit ulterior cartier al Bucureştilor.

Parohia Înălţarea Domnului Bucuresti

Parohia Inaltarea Domnului - Drumul Taberei a fost infiintata pe data de 5 iunie 1997. Pe 12 iunie 1997 s-a pus piatra de temelie pentru construirea bisericii "Sfantul Antonie cel Mare".

Parohia Nașterea Maicii Domnului București

Parohia Naşterea Maicii Domnului – Drumul Taberei din Str. Targu-Neamt nr.12, sector 6, Bucureşti, cu hramurile “Naşterea Maicii Domnului, Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena şi Sfântul Emilian de Durostorum” a fost înfiinţată în anul 1996.

Parohia Giulești Sărindar București

Biserica Adormirea Maicii Domnului se situează pe partea de sud-vest a Căii Giuleşti, între case modeste, fiind retrasă de la drum. În spatele Sfântului Lăcaş se află cimitirul Giuleşti-Sărindar, de unde se desfăşoară o privelişte cuprinzătoare asupra văii largi a Dâmboviţei.

Biserica Sfânta Vineri București

Parohia Sfânta Vineri – Drumul Taberei: mijloace de transport - autobuzele: 105, 126,168, 268, 368; troleibuzele: 90, 91, 93; tramvaiul: 41.

Parohia Sf. Cuvioasa Parascheva București

În anul 1943, după planurile arhitectului Dumitru Ionescu-Berechet, s-a început ridicarea unei biserici cu dimensiunile de 37 x 16 m, cu o absidă semicirculară pentru Sf. Altar şi două spaţii dreptunghiulare laterale.

Biserica Adormirea Maicii Domnului București

Biserica Adormirea Maicii Domnului "Militari I" se află în partea de vest a orașului București, într-o incinta rămasă intre blocurile din zona cuprinsă intre Str. Virtuții și Str. Apeductului. Biserica a fost construită în anul 1886, în zilele Mitropolitului Calinic Miclescu.

Parohia Romano-Catolică Adormirea Maicii Domnului București

Parohia Romano-Catolică Adormirea Maicii Domnului a fost înființată în 1992. Biserica parohială a fost construită în 1999.

Biserica Sfântul Francisc de Assisi București

Parohia Sf. Francisc are rațiunea de a fi pentru faptul de a da mărturie despre credința noastră în locul și în timpul în care trăim.

Parohia Acoperământul Maicii Domnului București

Parohia s-a înfiinţat în anul 2009, deşi terenul a fost acordat încă din 1993 pentru construirea unei biserici.

Parohia Adormirea Maicii Domnului București

Biserica Adormirea Maicii Domnului a fost începută în anul 1900, pe proprietatea boierului Alexandru Costescu, din satul Giuleşti, acesta fiind şi cel ce a suportat cheltuielile necesare construcţiei.

Biserica Bariera Rahovei București

Parohia a fost înfiinţată în anul 1948. La început, liturghia s-a săvârşit într-o baracă, pentru ca mai apoi să se amenajeze o capelă într-o casă particulară situată pe locul unde este astăzi biserica. Era o construcţie de paiantă, deasupra unei pivniţe.

Parohia Acoperământul Maicii Domnului București

Parohia Ortodoxă Română "Acoperământul Maicii Domnului" a fost înfiinţată în anul 2006, prin construirea unei bisericuţe de lemn.

Parohia Buna Vestire București

Parohia Buna Vestire este deschisa in fiecare zi de la 08:00 - 20:00 (vara) 08:00 - 19:00 (iarna).

Biserica Sfântul Grigorie Palama București

Biserica Sfântul Grigorie Palama se află în Bucureşti, la circa un kilometru de podul Grozăveşti, pe malul drept al Dâmboviţei, lângă aleea de intrare principală a incintei Universităţii Politehnice Bucureşti.

Articole recomandate
Acatistul Sfântului Ierarh Nicolae

rostește acatistul și rugăciunea către Sf Ierarh Nicolae, făcătorul de minuni

Soborul Maicii Domnului, sărbătoare mare a doua zi de Crăciun

află cum sărbătoresc creștinii această mare sărbătoare, ce obiceiuri și tradiții au loc în a doua zi de Crăciun și multe alte detalii

Rugăciunea zilei de luni

rostește rugăciunea zilei de luni pentru spor, liniște sufletească și o săptămână binecuvântată