30 firme
Muntecon

Executăm monumente funerare și cruci din marmură în Galați

Casa Funerară Christian

Casa Funerară Christian este singura firmă ce asigură servicii funerare complete în Galaţi, la cele mai înalte standarde de calitate si de profesionalism

Desiree Flowers & Events

Suntem alături de tine la evenimentele mai puțin fericite din viață și te sprijinim să îți transmiți omagiile prin aranjamentele funerare pe care le creăm cu respect

Servicii Funerare Elit

Elit-Servicii Funerare este aici pentru a vă ajuta să duceți la bun sfârșit toate demersurile legate de ceremonia funerară.

Vinedi Spicos

Avem ca domeniu de activitate realizarea și montarea monumentelor funerare și lucrărilor funerare din marmură, granit, mozaic venețian.

Monumental

Executam monumente funerare, cruci funerare din granit si marmura, monumente funerare din granit si marmura, blaturi si glafuri din marmura sau granit

Servicii Funerare Iulian

Suntem aici pentru dumneavoastră, pentru a vă ajuta în clipele dureroase desfășurării serviciului funerar. Lăsați realizarea serviciilor funerare în grija unor oameni cu experiență.

Monumente Funerare Galați

Realizăm monumente funerare din mozaic venețian, marmură și granit de cea mai bună calitate la cele mai bune prețuri din Galați. Realizăm orice fel de lucrare pe comandă.

Rivaldo

Firmă importatoare și distribuitoare de candele, tămâie, cărbuni de biserică, lumânări de biserică, lumânări de cununie și botez, ambalaje și produse de unică folosință.

Florăria Magnolia

Comandă online o coroană de flori din flori naturale, livrăm coroane funerare, jerbe sau aranjamente funerare special concepute de floriștii noștri din flori proaspete

Restaurant Dana Galați

În această perioadă tulbure, echipa Restaurant Dana este alături de dumneavoastră și în momentele mai dificile!

Servicii Funerare Colț de Rai

Suntem o societate specializată în servicii funerare complete în Galați, iar scopul nostru este de a veni în ajutorul famiilor îndoliate, astfel încât despărțirea să fie cât mai ușoară.

Eden Servicii Funerare

Suntem alături de dumneavoastră pentru a vă sprijini și a vă înțelege acționând cu seriozitate și profesionalism şi vă oferim servicii funerare complete în Galați

La Pofticiosu'

La Pofticiosu Galați vă așteaptă cu o gamă diversificată de meniuri pentru pomeni sau parastase, inclusiv de post.

Aranjamente și Coroane Funerare By Doru

Oferim aranjamente și coroane funerare, naturale și artificiale. Coroane clasice din brad sau aranjamente pe burete, diferite compoziții și forme

Evlaveia

Magazin ortodox vă oferă o gamă variată de icoane, argintate, aurite, pictate, litografiate, livrare în toată țara, comenzi online.

Catering Pomeni-Parastas Galați

Pachete alimentare, cozonaci, colaci, colive, meniuri specifice concepute în funcție de preferințele fiecărei persoane.

Viață Veșnică

Ne punem în slujba Dumneavoastră cu tot profesionalismul, seriozitatea și experiența ce ne recomandă și caracterizează prin servicii funerare de calitate.

Stele Căzătoare

Tratăm cu deosebită atenție și profesionalism fiecare client. Nu ezitați să ne contactați oricând aveți nevoie.

Monumente funerare Galați - Vlad Stelian

Executăm monumente funerare , borduri, bolți, monumente de granit, marmură, mozaic, renovări, lucrări funerare etc.

SC Adelamar SRL

Societatea execută următoarele lucrări funerare: bolți, cavouri, borduri, stâlpi, monumente mozaic simplu, mozaic venețian, marmură, granit, glafuri, fotoceramică.

Distinctiv Store

Articole și produse funerare, comanda online jerbe și coroane funerare, inimi sau cruci de flori, coșuri funerare, coroane artificiale ieftine

La Mim

În funcție de evenimentele importante din viața dumneavoastră noi discutăm și alegem împreună meniurile sau platourile cu mâncare exact așa cum aveți nevoie.

Productiv

Vă punem la dispoziție o gamă largă de articole funerare - fie de producție proprie, fie autohtonă sau de import.

Iagor Catering Pomeni Galați

Organizăm pomeni și parastase în Galați. Produse proaspete și delicioase la prețuri foarte mici.

Articole recomandate
Organizarea unui eveniment funerar

citește detalii legate de organizarea unui deces și de ce este nevoie de un plan bine pus la punct

Planul funerar - ce reprezintă și de ce este necesar?

Ce reprezintă și de ce este necesar un plan funerar?

Proceduri legale în cazul decesului la spital

vezi detalii legate de procedura legală în cazul decesului la spital

Apelează la firme de încredere ce oferă servicii funerare în Galați și scapă de orice grijă legată de organizarea unui eveniment funerar

Dacă esti în căutare de servicii funerare Galați, cu siguranță este de preferat să apelezi la firme cu experiență din apropierea locației tale. Aici găsești firme pompe funebre din Galați cu experiență, ce îți pot oferi consultanță și care te pot ajuta în orice privință. 

Organizarea unui eveniment precum o înmormântare poate fi o povară, așa că este recomandat să apelezi la firme de încredere, care să îți fie alături și pe care să te poți baza.

Obține cel mai bun preț pentru serviciile funerare de care ai nevoie!

Poți alege doar anumite servicii din ofertă sau poți alege servicii complete, pentru a scăpa de orice grijă. Vezi detalii legate de serviciile funerare oferite de firmele din orașul Galați, solicită mai multe oferte, obține cel mai bun preț!