Despre noi vezi date de contact

Cine caută servicii funerare ieftine pentru toate buzunarele, cu siguranță, le va găsi aici. Se găsesc Servicii Funerare ieftine în toate sectoarele din București, dar și în Ilfov, iar prin intermediul serviciilor Royal Funeral Services, organizarea unei înmormântări nu va mai fi la fel de complicată.

Nu în ultimul rând, pentru că ne dorim să fim cei mai buni în tot ceea ce facem, iar serviciile noastre să fie de o calitate exemplară, suntem deschiși la toate părerile și sugestiile din partea voastră. Totodată, pentru orice nelămurire ne puteți contacta oricând și în cel mai scurt timp veți fi ajutat.

Compania noastră de Servicii Funerare complete non stop se ocupă și de preluarea, manipularea, constatarea decesului, îmbălsămarea, toaletarea decedatului, dar și de transportul funerar. Totodată, poate că unul dintre obstacolele cu care se întâlnesc mulți oameni e reprezentat de documentația necesară pentru înmormântare, firma noastră de pompe funebre non stop în București și Ilfov vă poate îndruma. În plus, cu sprijinul nostru va fi mult mai ușoară obținerea ajutorului de înmormântare, cel care este atât de important pentru multe familii.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. constatare deces
 5. consultanţă
 6. cosmetică mortuară
 7. depunere la capelă
 8. îmbălsămare
 9. livrare cruce
 10. livrare sicriu
 11. manipulare sicriu
 12. parastas
 13. toaletare
 14. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media