ProFian Servicii Funerare

Despre noi vezi date de contact

Cu o experiență vastă de peste 10 ani pe piața serviciilor funerare, compania noastră vine în ajutorul dumneavoastră intr-un moment de suferință și îndurerare, dorind să vă ofere sprijin și suport in organizarea și îndeplinirea celor necesare protocolului de funeralii.
 
Scopul nostru este de a vă diminua atribuțiile și responsabilitățile unui astfel de eveniment plin de tristețe și de a vă acorda un sprijin plin de profesionalism, devotament și implicare.
 
Obiectivul principal al companiei este acela de a oferi diversitate și posibilitatea de a personaliza fiecare serviciu pentru nevoile și accesibilitatea tuturor, astfel încât să vă permitem implicare totală în fața unor astfel de clipe tragice.
Pentru noi, calitatea face diferența!
 
Oferim consultanță pentru tot ce înseamnă servicii funerare ProFian. Echipa noastră oferă transparență si implicare și se adresează celor care au nevoie de îndrumare pentru organizare de parastase, pomeni.
 
Toate sicriele pe care le punem la dispoziția dumneavoastră sunt complet echipate și conțin:

 • capitonajul capacului;
 • garnitura pentru interiorul sicriului;
 • 2 orare (orarul mare si orarul mic);
 • pernă pentru decedat;
 • voal fata;
 • bentiță;
 • cruce din lemn inscripționată.

Alegeți buchete mortuare, coșuri funerare sau chiar inimi și cruci din flori pentru a vă exprima sincerele regretele într-o manieră unică, personală, cu un design special.

Vă prezentăm o selecție de modele de aranjamente de flori realizate cu multă grijă, măiestrie și profesionalism care să vă încânte privirile.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. constatare deces
 5. consultanţă
 6. coş biserică
 7. depunere la capelă
 8. îmbălsămare
 9. livrare cruce
 10. livrare sicriu
 11. manipulare sicriu
 12. parastas
 13. toaletare
 14. transport funerar

Localizare pe hartă

Date de contact

Site / Social Media