Profesional Funerare

Despre noi vezi date de contact

Casa funerară Profesional se mândrește cu una dintre singurele mașini din București complet asigurate RAR, precum și alte mașini autorizate care pot asigura transportul persoanei decedate la locația necesară.

Realizăm întregul proces de pregătire a persoanei decedate pentru serivicul funerar. Acest serviciu include spălatul, bărbieritul, fardatul  și îmbrăcatul, precum și achiziționarea costumului (la cerere).

Procesul de depunere la capelă poate fi realizat la o locație dorită de către solicitant sau poate fi realizat în colaborare cu una dintre bisericile cu care Profesional Funerare colaborează, în funcție de proximitatea dorită de către dumneavoastră.

Masa de pomenire a persoanelor decedate se realizează în ziua înmormântării, la trei zile, la nouă zile, la patruzeci de zile, la 3 luni, 6 luni, 9 luni și la un an, întregul obicei putând fi realizat de către echipa Profesional Funerare.

Echipa Profesional Funerare vă pune la dispoziție o gamă diversă de sicrie și aranjamente funerare, adaptate pe dorințele și bugetul dumneavoastră, din diverse esențe de lemn.

Procesul de declarare a decesului include cooperarea cu autoritățile pentru a se respecta normele legale și a se elibera certificatul de constatare a decesului. Ne ocupăm în întregime de acest proces pentru dumneavoastră!

Vă stăm la dispoziție cu servicii funerare de calitate și rapide atât în București și Ilfov, cât și în restul țării.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. cosmetică mortuară
 8. depunere la capelă
 9. îmbălsămare
 10. livrare cruce
 11. livrare sicriu
 12. manipulare sicriu
 13. parastas
 14. toaletare
 15. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media