Funebro Servicii Funerare

Despre noi vezi date de contact

Cu o experienţă de peste 10 ani în domeniu, compania FUNEBRO vine în ajutorul dvs în momentele de grea încercare, pentru a prelua organizarea procesului de înhumare sau incinerare.

Consultanţa este gratuită, fără a implica vreo obligaţie ulterioară din partea dvs. Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor dumneavoastră am conceput o serie de pachete funerare specifice care să acopere un procent cât mai mare din nevoile dumneavoastră. Ținând cont, atât de tradiții, cât și de necesarul de baza pentru orice înmormântare.

Pachetele funerare au fost astfel concepute încât să se încadreze în ajutorul de deces oferit de statul român, existând astfel costuri zero din partea dumneavoastră la achiziţionarea acestora. În cazul în care valoarea acestora este mai mică decât valoarea ajutorului, veți primi suma corespunzătoare înapoi.

Vă rugăm să rețineți că preturile și serviciile funerare oferite pentru aceste pachete sunt valabile doar în București și județul Ilfov. Pe lângă pachetele de bază oferite de firma noastră, vă putem oferi și pachete funerare personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte incinerare
 3. acte înhumare
 4. aranjamente florale
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. coş biserică
 8. cosmetică mortuară
 9. depunere la capelă
 10. îmbălsămare
 11. livrare cruce
 12. livrare sicriu
 13. manipulare sicriu
 14. parastas
 15. toaletare

Localizare pe hartă