Casa Funerară Etern

Despre noi

Casa Funerară Etern vă oferă servicii funerare complete și înmormântare gratuită în baza talonului de pensie.

Program Non-Stop oriunde în București.

Ne deplasăm la domiciliul clientului în maxim 30 de minute, Non-Stop.

Servicii oferite:

 • medic legist constatator - Certificatul se eliberează în 24 de ore din momentul constatării decesului. Dacă decesul a avut loc din cauze violente, constatarea decesului se va face de către o echipă operativă de la Institutul Medico-Legal.
 • îmbălsămare - Este foarte importantă deoarece este recomandată prin lege. Acest serviciu este obligatoriu în cazul depunerilor la capelă sau pentru eliberarea autorizației de la SANEPID.
 • toaletare - Reprezintă pregătirea persoanei pentru înmormântare sau incinerare (spălat/îmbrăcat/bărbierit/fardat) și se face de către persoane specializate.
 • declarare deces - Eliberarea certificatului de deces, adeverinţa de înhumare şi autorizaţia Sanepid ce trebuiesc eliberate, precum şi dosarul pentru ajutorul de deces, presupun drumuri anevoioase. Noi vi le aducem direct la domiciliul dumneavoastră.
 • livrare sicriu și cruce - O gamă completă de sicrie din diverse esențe de lemn. Puteți căuta sicriele după categoria dorită (sicrie sociale, sicrie medii, sicrie de lux, sicrie pentru copii și sicrie pentru oseminte) sau după prețul sicriului.
 • transport și manipulare - Transportul funerar îl asigurăm pentru persoanele decedate care trebuie înmormântate într-o anumită locație. Avem la dispoziție mașini funerare autorizate care pot să acopere toate necesitățile dumneavoastră.
 • depunere la capelă - Dacă familia nu dorește ca priveghiul să se desfășoare acasă, trupul neînsuflețit se poate depune la capela cimitirului sau bisericii. De obicei, acestea sunt închise pe timpul nopții, însă agenția funerară poate colabora cu anumite biserici care oferă program non-stop al capelei, astfel încât să se poată realiza servicii funerare precedate de un priveghi neîntrerupt.
 • parastas - Parastasele sunt mesele care se fac pentru pomenirea morților în ziua înmormântării, la trei zile, la nouă zile, la patruzeci de zile și la un an. Aceste pomeni sunt compuse din mese la restaurant, colivă, pachete cu alimente și colaci.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte incinerare
 3. acte înhumare
 4. aranjamente florale
 5. capac frigorific
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. depunere la capelă
 11. îmbălsămare
 12. închiriere catafalc
 13. incinerare
 14. livrare cruce
 15. livrare sicriu
 16. manipulare sicriu
 17. parastas
 18. toaletare
 19. transport funerar