Servicii Funerare Macu

Despre noi vezi date de contact

Misiunea noastră este de a acoperi toate procedurile funerare și nevoile familiilor în doliu.

Experiența noastră ca și casă mortuară se reflectă în calitatea și personalizarea serviciilor funerare pe care le oferim.

Consultanța cu privire la tradițiile și cutumele unei înmormântări, o gamă completă de produse funerare, toate sunt atent și detaliat gândite pentru a ajuta familia îndoliată să își exprime un ultim omagiu față de cel / cea care a părăsit această lume.

Decesul unei persoane presupune un set de formalități legale, dar și costuri aferente înmormântării. De aceea, asigurăm toate informațiile necesare organizării unei înmormântări, pentru calcularea în mod corect și transparent a cheltuielilor acesteia.

Asigurăm servicii atente, rapide și profesionale, 24/24 de ore, în preluarea și transportul celui decedat: de la spital sau de acasă, către capelă sau locația aleasă de către familie.

Transport funerar: asigurăm serviciile de transport funerar în București, dar și în afara orașului, în funcție de cerințe

Sicrie: vă punem la dispoziție o gamă largă de sicrie, complet echipate, modele economice, clasice sau de lux.

Flori și pachete: pentru un ultim omagiu adus decedatului, vă oferim coroane rotunde sau tip cupolă, jerbe, buchete funerare, toate din flori naturale, livrate la capelă.

 

Servicii

  1. accesorii funerare
  2. aranjamente florale
  3. capac frigorific
  4. consultanţă
  5. depunere la capelă
  6. livrare cruce
  7. livrare sicriu
  8. manipulare sicriu
  9. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media