Despre noi vezi date de contact

Aranjamentele funerare pot fi realizate și sub forma unor buchete funerare, asemănătoare cu jerbele.

Comandă online buchete din flori funerare, coroane funerare, jerbe funerare sau cruci din flori, însoțite de un mesaj funerar, pentru a-ți exprima condoleanțele. 

Trimite aranjamente funerare din flori online, pentru a-ți arăta durerea pentru persoana decedată și familia lui.

Într-o perioadă de pierdere, florile reprezintă modalitatea delicată pentru a-ți exprima emoțiile și, adesea, un aranjament funerar floral poate spune mai mult decât cuvintele în sine.

Trimiterea florilor funerare, a coroanelor sau a aranjamentelor funerare, în caz de deces, reprezintă o cale de a-ți exprima propria tristețe și empatie față de o familie îndurerată. Nu există reguli atunci când alegeți florile funerare potrivite - deși albul este, în general, cea mai comună alegere, unii preferă să opteze pentru culoare, fie că este vorba de un aranjament funerar în culori pastel, sau un aranjament funerar luminos și colorat, care reflectă sufletul celui pierdut, luminos și vibrant.

Oferim o gamă variată de aranjamente funerare, buchete funerare, coroane funerare, rotunde, în formă de inimă sau cruce, în diverse dimensiuni și culori, toate realizate din flori proaspete pentru a reflecta cerințele dumneavoastră.

Puteți comanda coroane funerare cu livrare în București, din magazinul nostru online sau puteți contacta echipa noastră pentru a discuta despre nevoile personale și realiza aranjamente funerare personalizate.

Servicii

  1. comenzi online
  2. coşuri funerare
  3. flori naturale
  4. flori înmormântare
  5. jerbe funerare

Localizare pe hartă