Florăria Green Garden

Despre noi vezi date de contact

Coroana funerară reprezintă modalitatea de a onora pe cel decedat și de a oferi o măsură de confort familiei. De aceea potrivit este să alegeți Coroana Funerară din gama produselor Green Garden Slatina. În lipsa cuvintelor, florile naturale vor anula cu siguranță durerea prietenilor și a întregii familii.

Din cele mai vechi timpuri, florile au reprezentat un rol foarte important în transmiterea sentimentelor către persoana decedată. Așa cum florile exprimă dragoste și rafinament, ele pot exprima de asemenea și regretele. Sentimentele de atașament și de durere nu pot fi exprimate mai bine decât cu ajutorul coroanei funerare.  

Atunci când alegeți o coroană funerară trebuie să fiți atenți la fiecare detaliu și aspect. Spre exemplu, florile naturale denotă respect atât pentru decedat cât și pentru familia acestuia. Florile folosite pentru aranjamentele funerare au o anumite simbolistică.

Fiecare coroană funerară poate fi personalizată în funcție de preferințele și dorințele fiecărui client în parte. Mesajul acesteia de asemenea poate fi personalizat și scris în modul în care dorește clientul.

Deoarece decesul persoanei dragi poate fi imprevizibil, aveți încredere că echipa noastră va realiza în timp fiecare aranjament dorit. Tot ce trebuie să faceți este să ne anunțați în timp util.

Servicii

  1. comenzi online
  2. coşuri funerare
  3. flori naturale
  4. flori înmormântare
  5. jerbe funerare

Date de contact

Site / Social Media