Despre noi vezi date de contact

De 8 ani am ales frumusețea florilor, am ales să facem din pasiunea noastră pentru flori un mod de viață. Pasiunea noastră este și sursă de inspirație astfel reușim să aducem întodeauna zâmbete și bucurie clienților noștri. Credem în bucuria de a dărui și a primi flori, creăm buchete, aranjamente, decoruri pentru evenimentele importate din viața voastră.

Toate buchetele și aranjamentele pe care le găsiți la noi sunt realizate de noi, multe dintre ele în urma cerințelor clienților noștri. Suntem deschiși 100% la solicitările acestora, de aceea putem realiza orice aranjament sau buchet în funcție de dorințele fiecăruia. 

În momentele de doliu și tristețe, ca semn al durerii, este o tradiție foarte veche aceea de duce flori la o înmormântare sau la un priveghi. Florile care sunt duse la cimitir sunt un gest al speranței, al regretului și al respectului față de cel trecut în neființă.

Așa cum vă suntem alături în momentele fericite din viața dvs. dorim să vă fim alături și în momentele triste.

Cu cel mai mare respect și compasiune realizăm coroane sau aranjamente funerare pe care le livrăm gratuit la locul ales de dumneavoastă.

Dacă doriți un alt model decât cele listate vă rugăm să ne contactați și vom realiza exact ceea ce vă doriți.

Servicii

  1. comenzi online
  2. coşuri funerare
  3. flori naturale
  4. flori înmormântare
  5. jerbe funerare
  6. livrare gratuită

Date de contact

Site / Social Media