Despre noi vezi date de contact

Vlad Com Artificial este producător de coroane artificiale funerare și vă oferă servicii de livrare rapidă și în cele mai bune condiții. Așteptăm propunerile dumneavoastră! Personalizăm orice model de coroană conform cerințelor clienților!

Echipa noastră și-a început activitatea în anul 2008 în orașul Alba Iulia, ca și producător de coroane artificiale. Compusă din personal cu experiență, care realizează cu eficiență și profesionalism toate produsele comercializate.  Astfel, experiența ne recomandă, iar obiectivul nostru principal este satisfacerea cerințelor clienților printr-un raport calitate-preț excelent.

Produsele noastre cuprind coroane și jerbe funerare atât cu flori cât și fără flori pentru toate modelele existente.

Noi realizăm coroane artificiale din materiale calitative, care prezintă un grad ridicat de rezistență în timp. Coroanele funerare din brad și pin artificial sunt realizate din cadre din plastic sau de sârmă, rezistente la coroziune, împreună cu materialele specifice, care reproduc forma, culoarea și strălucirea naturală a bradului.

Seriozitatea, experienţa, calitatea şi profesionalismul sunt câteva dintre calităţile care ne definesc și care ne recomandă în colaborările cu clienții noștri.

Servicii

  1. flori artificiale

Date de contact

Site / Social Media