Monumente Funerare București

Despre noi vezi date de contact

Executăm lucrări din marmură, granit, mozaic, eventual placate cu piatră naturală, gravuri, lucrări în basorelief sau poze porțelan. Ca și pietrari, afacerea noastră de familie, avem o experiență de peste 40 de ani. 

Monumentele pot fi livrate sau montate la cimitire. Executăm gravură litere în cimitir.

Operele noastre se mulează pe situația financiară a oricui, prețurile având posibilitatea de a începe de la 300 lei. Cele din marmură și rușchiță sunt prelucrate manual și avem cariera la Rușchița, iar cea din granit la Baia Mare. Mozaicul este armat pentru rezistența în timp. La comandă se pot realiza orice modele de monumente funerare sau construcții la locul de veci. 

Lucrările pot fi efectuate dintr-un numar vast de materiale ce asigură rezistența în timp. Cele mai convenabile sunt cele turnate cu mozaic și placate cu marmură sau granit. Urmează cele din marmură de Rușchița, cariera fiind la noi în țară și având cea mai bună rocă cu duritatea de 9 pe scara Mohs (8-10: minerale foarte dure). Urmează granitele care sunt mult mai rezistente și nu își pierd lustrul în timp. Nu e de mirare cum structurile realizate din granit, cu secole în urmă, sunt încă intacte. Fiind extrem de rezistent la zgârieturi și la căldură, tocmai de aceea este folosit foarte mult pentru construcții exterioare. Lucrările cu mozaic sunt toate armate.

 Dimensiunile sunt cu apreciere și se pot executa la comandă. Prețurile sunt negociabile.

Servicii

  1. accesorii funerare
  2. felinare cimitir
  3. fotoceramică
  4. inscripţionare
  5. lucrări funerare
  6. recondiţionări morminte

Date de contact

Site / Social Media