Agenția Funerară D'Anetta

Despre noi vezi date de contact

Vă punem la dispoziție casă funerară (mortuară), transport funerar precum și comercializăm sicrie și toate accesoriile necesare evenimentelor funerare.

Asigurăm toată gama de servicii funerare în Constanța dar și în zonele limitrofe (Ovidiu, Cumpăna, Valul lui Trăian), începând cu preluarea, manipularea, îmbălsămarea și cosmetizarea decedatului, efectuăm transport intern și internațional funerar.

Vă punem la dispoziție casă mortuară – gratuit, în cazul achiziției sicriului de la societatea noastră , restaurant pentru a organiza mese comemorative. Tot în sprijinul clienților asigurăm documentația necesară obținerii ajutorului de înmormântare.

Personalul nostru este calificat și abilitat să manipuleze, să îmbălsămeze și să cosmetizeze persoana decedată.

Servicii funerare prestează mai multe firme, dar profesionalismul, promptitudinea și considerația față de clienții noștri sunt calitațile care ne diferențiază. Răspundem la solicitarea clientului, indiferent de locație.

Experiența în domeniul serviciilor funerare Constanța dar și tradiția ne-au învățat să fim întotdeauna atenți la toate detaliile ce țin de serviciile funerare, îndreptându-ne mereu spre a îndeplini solicitările specifice fiecărei familii. Oferim servicii funerare complete, bazându-ne pe un personal calificat, experiența, devotamentul și discreția fiind argumentele de bază ale angajaților noștri.

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. capelă mortuară
 6. constatare deces
 7. consultanţă
 8. coş biserică
 9. cosmetică mortuară
 10. depunere la capelă
 11. îmbălsămare
 12. închiriere catafalc
 13. livrare cruce
 14. livrare sicriu
 15. manipulare sicriu
 16. parastas
 17. toaletare
 18. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media