Despre noi vezi date de contact

Cu o vastă experiență în acest domeniu, Pompe funebre Casa Funerară Eterna Suceava cunoaște toate detaliile și deține toate informațiile despre tradițiile pe zone, organizarea completă a înmormântării cu toate articolele necesare, întocmirea documentelor, praznicele ce trebuie înfăptuite.

Servicii funerare non-stop:

Compania de pompe funebre Casa Funerară Eterna se caracterizează printr-o disponibilitate de 24 de ore din 24 îndrumându-te spre toți pașii pe care trebuie să îi parcurgi fiind alături de tine la fiecare pas. Având o gamă variată de articole funerare și servicii poți opta pentru pachetul dorit, iar echipa Casa Funerară Eterna îți va îndeplini toate doleanțele. Astfel, nu vei mai avea grija organizării înmormântării, pentru că ai ales o echipă de profesioniști.

Personal calificat:

Suntem alături de persoane ce trec prin cele mai grele momente ale vieții prin pachete de bunuri și servicii funerare, accesibile tuturor. În cazul în care nu ai mai trecut prin acest tip de eveniment și nu ai organizat o înmormântare, bazează-te pe echipa Casa Funerară Eterna și lasă-ți grijile în seama ei.

Video

Servicii

 1. accesorii funerare
 2. acte înhumare
 3. aranjamente florale
 4. capac frigorific
 5. constatare deces
 6. consultanţă
 7. coş biserică
 8. depunere la capelă
 9. îmbălsămare
 10. livrare cruce
 11. livrare sicriu
 12. manipulare sicriu
 13. parastas
 14. toaletare
 15. transport funerar

Date de contact

Site / Social Media