8 firme
Candele Boca

Începând cu anul 2004 obiectul principal de activitate a devenit distribuția en gross și en detail a candelelor ornamentale și a lumânărilor.

Florăria Flori în Dar

Florăria Flori în Dar vă oferă o gamă variată de coroane funerare din flori naturale sau artificiale, jerbe funerare, aranjamente funerare cu livrare gratuită în Roman

Teresianum

Preoţii, persoanele consacrate şi laicii au posibilitatea să cumpere articole religioase provenind din Polonia, Italia, Germania, Slovacia și Portugalia.

Sayfood Roman

Oferim servicii de catering pentru : pomeniri, praznice, nunți, cumătrii, cununii civile, livrăm în orice localitate.

In Patriam Funerare

Servicii funerare complete, non-stop!

Servicii Funerare Vasilescu

În clipe de mare tristețe, firma noastră vă stă alături pentru a vă ajuta cu toate demersurile necesare, vă oferim cu seriozitate servicii funerare de calitate

Casa Romașcană By One

Evenimentele noastre: nunți, botezuri, mese organizate, recepții, dineuri, aniversări, reuniuni de clasă, mese festive, petreceri de sărbători, petreceri tematice, praznice etc.

Monumente Tololoi

Monumente funerare, cruci marmură, granit, mozaic, felinare, plăci scrise, îngerași, ghivece flori

Articole recomandate
Ajutorul de deces – cine beneficiază, cât este și cum îl obții

vezi actele necesare pentru obținerea ajutorului de înmormântare

Planul funerar - ce reprezintă și de ce este necesar?

Ce reprezintă și de ce este necesar un plan funerar?

Organizarea unui eveniment funerar

citește detalii legate de organizarea unui deces și de ce este nevoie de un plan bine pus la punct

Apelează la firme de încredere ce oferă servicii funerare în Roman și scapă de orice grijă legată de organizarea unui eveniment funerar

Dacă esti în căutare de servicii funerare Roman, cu siguranță este de preferat să apelezi la firme cu experiență din apropierea locației tale. Aici găsești firme pompe funebre din Roman sau din împrejurimi ce îți pot oferi consultanță și care te pot ajuta în orice privință. 

Organizarea unui eveniment precum o înmormântare poate fi o povară, așa că este recomandat să apelezi la firme de încredere, care să îți fie alături și pe care să te poți baza.

Obține cel mai bun preț pentru serviciile funerare de care ai nevoie!

Poți alege doar anumite servicii din ofertă sau poți alege servicii complete, pentru a scăpa de orice grijă. Vezi detalii legate de serviciile funerare oferite de firmele din orașul Roman sau din proximitate, solicită mai multe oferte, obține cel mai bun preț!